Ferrer Gazpacho con Aceite de Oliva 720ml (Soep)

Ferrer
8411026015688
Bestel
 • Beschrijving

Ferrer selecteert de beste groenten op perfecte rijpheid om de intense smaak van de traditionele koude Spaanse soep Gazpacho te krijgen.

Kenmerken van deze heerlijke Spaanse soep :

 • De échte Spaanse Gazpacho.
 • Zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
 • Koud serveren.
 • Met olijfolie en rijk aan natuurlijke ingrediënten.

Proef en geniet van een gezond en voedzaam Spaans gerecht.

Ontdek de 100% Spaanse smaak van Ferrer Gazpacho con Aceite de Oliva soep

Er zijn 2 varianten van deze soep leverbaar. Er is een zogenaamde export variant en een Spaanse variant. Uiteraard leveren wij als échte Spaanse winkel de originele Ferrer Gazpacho soep uit Spanje. Dat proeft u meteen! Deze soep bevat geen kleurstoffen, bevat geen conserveringsmiddelen en wordt geleverd in een ruime fles.

Tip: Koud serveren zonder verdere bereiding. Eenmaal geopend, zeer beperkt houdbaar mits gekoeld.

Informatie: Bevat 34Kcal per 100ml. Ingrediënten Ferrer Gazpacho soep: Water, groenten (tomaat, rode paprika, ui, komkommer), olijfolie, azijn, knoflook, zout en stabilisator (xanthaangom). De exacte hoeveelheid Kcal en ingredienten kunnen afwijken, daarom moet op de fles aanwezige informatie als correct worden beschouwd.

Hoewel het zelf maken van gazpacho veel voldoening kan geven en een volledige controle geeft over de ingrediënten, zijn er momenten waarop kant-en-klare opties zoals Ferrer Gazpacho voordelen kunnen bieden.

Enkele redenen om voor deze kant & klare soep te kiezen:

 1. Ferrer Gazpacho vereist geen voorbereiding of kooktijd, wat handig is voor drukke dagen of wanneer je snel een verfrissende maaltijd wilt.
 2. Zelf maken kan tijdrovend zijn, vooral als je de ingrediënten eerst moet kopen, snijden en blenderen. Dit kan minder praktisch zijn als je weinig tijd hebt.
 3. Ferrer streeft naar consistentie in smaak en kwaliteit. Dit betekent dat je kunt rekenen op een vertrouwde smaak bij elke aankoop.
 4. Zelfgemaakte gazpacho kan variëren in smaak, afhankelijk van de rijpheid van de ingrediënten, de verhoudingen en de seizoensgebonden variaties.
 5. Ferrer Gazpacho is lang houdbaar, vooral wanneer deze in een afgesloten verpakking wordt bewaard. Dit maakt het handig om een voorraad in de voorraadkast te hebben.
 6. Deze variant is het hele jaar door verkrijgbaar, ongeacht het seizoen. Dit kan handig zijn als je buiten het seizoen toch wilt genieten tot dit gerecht.

De pure en vooral échte Spaanse smaak is kenmerken voor deze soep, dat proef je meteen!

Gerelateerde Producten