Flota Detergente en Polvo al Jabón de Marsella 3,6 kilo

  • Beschrijving
  • Meer informatie

Flota al Jabón de Marsella is het eerste merk dat een wasmiddel produceerde met de populaire Jabon Marsella (Marseille Zeep) geur. Sindsdien is het bijna niet meer weg te denken uit vele huishoudens en maken velen dagelijks gebruik van dit zeer voordelige, effectieve en tevens overheerlijke geurende wasmiddel. Dit heerlijk geurende wasmiddel is geschikt voor vele soorten was, waaronder bij uitstek voor de handwas en machinewas. Uw was wordt schitterend schoon met Flota Jabon al Jabon Marsella wasmiddel en heeft een heerlijke geur, met respect voor de kleuren en stoffen.

 

Flota Detergent en Polvo al Jabon de Marsella wasmiddel

 

Uw was wordt niet alleen mooi schoon, maar dit wasmiddel is ook nog eens zeer economisch in gebruik.

De kracht van Flota Jabon al Marsella wasmiddel zorgt ervoor dat u niet veel nodig heeft om een stralende was te krijgen en dat is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.

Natuurlijk vindt u dit originele en bekende Spaanse product bij Supermercat. In ons assortiment vindt u vele bekende merken uit Spanje voor vriendelijke prijzen.

Wilt u meer weten over dit speciale Flota Detergente en Polvo al Jabón Marsella wasmiddel, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Voorzorgsmaatregelen: Bewaren buiten bereik van kinderen, contact met de ogen te vermijden en niet innemen.

Gerelateerde Producten