Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

  • Een speciale anti-rimpelcrème
  • Voorkomt aging van de huid
  • Samengesteld met trans-retinoïnezuur, vitamine E en C uit rozenbottels

Een speciale anti-rimpel crème met een heerlijke Spaanse geur. Voorkomt ook aging van de huid en huidproblemen als gevolg van zonnestraling. Bevat trans-retinoïnezuur, vitamine E en C uit rozenbottels. Zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid.  Voedt, verzorgt en regenereert tegelijkertijd.

NU MET GRATIS CREMA CORPORAL BODYCRÈME

Babaria Rosa Mosqueta Facial Antiarrugas Efecto Lifting anti-rimpel crème uit Spanje

 

Verrijkt met rozenbottel olie (rosa mosqueta) voor ondersteuning bij het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van het huidweefsel.

Babaria Rosa Mosqueta Facial Antiarrugas Efecto Lifting anti-rimpel crème heeft een verstevigend effect en is ontwikkeld om twee keer per dag te worden gebruikt.

Een unieke Spaanse anti-rimpel crème en rijk aan omega 3,6 en 9. Helpt lijntjes en rimpels te minimaliseren. Bij regelmatig gebruik versterkt deze anti-rimpel crème het huidweefsel, maakt plooien glad en vermindert de uiterlijke tekenen van het ouder worden. 

Het ingrediënt rozenbottel olie (rosa mosqueta) geeft tevens opmerkelijke resultaten wanneer het wordt toegepast op een door de zon beschadigde huid, expressie lijnen en oude acne littekens.

Het is aan te bevelen om Babaria Rosa Mosqueta Facial Antiarrugas Efecto Lifting anti-rimpel crème twee keer per dag gebruiken op een schone huid voor een maximaal resultaat.

Gerelateerde Producten