Ecran Sunnique Aceite Protector Factor 30 Zonnebrand Olie 200ml (verstuiver)

Ecran Sunnique
Factor 30
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een speciale en vooral handzame spray uit Spanje.

De unieke formule met wortel extract zorgt voor een mooie tint van de huid en draagt tegelijkertijd bij aan een zachte en gehydrateerde huid.

Uiteraard met de unieke "Cellular Protect Complex" formule voor bescherming tegen de zon en voorkoming van vroegtijdige veroudering van de huid.

  • Een speciale spray uit Spanje.
  • Formule met wortel extract.
  • Cellular Protect Complex formule.
  • Wordt geleverd in de bekende flacon met een verstuiver.

Dermatologisch getest en water resistent.

Een goede bescherming van de huid tegen de zon is erg belangrijk. Deze handige spray is een speciale variant en zeer handig voor onderweg dankzij het handzame formaat van de flacon.

Ecran Sun Lemonoil Aceite Protector Factor 30 Zonnebrand Olie biedt een goede bescherming tegen zonnebrand dankzij de speciale Cellular Protect Complex formule met wortel-extract.

Draagt bij aan hydratatie van de huid en voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid. Geeft een langdurige en vooral natuurlijke bruine kleur aan de huid. Wordt snel opgenomen en is water resistent.

Ecran Sun Lemonoil Aceite Protector Factor 30 Zonnebrand Olie is dermatologisch getest en uit voorraad leverbaar bij Supermercat Spaanse Producten.

Belangrijke informatie:

Breng Ecran Sun Lemonoil Aceite Protector Factor 30 Zonnebrand Olie aan alvorens de huid bloot te stellen aan de zon en herhaal dit regelmatig. In geval van contact met de ogen, direct uitspoelen met een ruime hoeveelheid water.