Asevi Perfumador Liquido para Ropa Blue 720ml

Asevi
8411582207510
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving

Geniet van een authentieke explosie van parfum, intens en lang werkend qua tijd, terwijl de kleding wordt beschermt. Dankzij de technologie die vezels en kleur beschermt, plus de exclusieve combinatie van premium geuren, blijft kleding als nieuw en geparfumeerd. Geschikt voor de gevoelige en delicate huid, dankzij de hypoallergene en dermatologisch geteste formule. Perfect voor het parfumeren van alle soorten kleding, handdoeken, synthetische kleding en sportkleding.

Asevi Perfumador Liquido para Ropa Blue wasparfum uit Spanje:

  • Zuinig in gebruik, met 1 flacon te gebruiken voor circa 36x wassen.
  • Eenvoudig te gebruiken.
  • Zachte, frisse en langdurige Spaanse geur.
  • Wordt geleverd in een handige flacon met doseerdop.
  • Hypoallergene formule.
  • Geschikt voor vele soorten stoffen en kleuren.
  • Ideaal voor het parfumeren van handdoeken, sportkleding, synthetische stoffen en kledingstukken.

Exclusieve combinatie van premium acupunctuurgeuren
Unieke en zeer langdurige geur
Beschermt vezels en kleur
Geschikt voor de gevoelige huid dankzij de hypoallergene en dermatologisch geteste formule

Ideaal voor het parfumeren van alle soorten kleding, sportkleding, synthetische kleding, handdoeken, huislinnen en kledingstukken waarbij het gebruik van wasverzachter wordt afgeraden. Niet geschikt voor delicate stoffen en/of stoffen welke niet kleurvast zijn.

Hoe te gebruiken: Voeg Asevi Perfumador Liquido para Ropa Blue wasparfum toe aan het wasverzachtervak ​​van de wasmachine volgens de gewenste intensiteit en zoals aangegeven op het etiket. Gebruik het met of zonder wasverzachter. Ga door met het gebruikelijke wasproces en geniet van de buitengewone en langdurige geur.

Belangrijk:  Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige schadelijke gevolgen. Niet inslikken. Contact met ogen vermijden. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Om te voorkomen dat het in het milieu terechtkomt. Voer de inhoud/restant af via het selectieve inzamelsysteem dat in uw gemeente aanwezig is.