Deliplus Sérum Microcápsulas

  • Beschrijving

Dit herstellende serum werkt in op uw huid om deze te regenereren en de tekenen van veroudering te verminderen. Met een transformeerbare en lichte textuur is het ultrageconcentreerd in microcapsules, rijk aan micronutriënten om dichtheid, stevigheid te bieden en de huid te revitaliseren.

Het serum is geschikt voor de meeste huidtypes. Afhankelijk van uw huidtype raden wij aan om het te combineren met verschillende aanvullende producten.

Deliplus Sérum Microcápsulas kenmerken:

  • Regenererende en anti-rimpelwerking.
  • Geeft dichtheid en stevigheid aan de huid.
  • Met revitaliserende eigenschappen verlicht het de huid.
  • Dermatologisch getest.
  • Eenvoudig te gebruiken.

Kortom, een geweldig serum met een effectie formule voor een optimal resultaat!

Deliplus Sérum Microcápsulas is samengesteld met onder andere:

Bulgaars rozenextract: met regenererende en revitaliserende eigenschappen. Bulgaarse Rozenolie is een prachtige etherische olie, gekweekt uit een van de mooiste rozen ter wereld, de Damascusroos. De bloemblaadjes van deze roos worden met de hand verzameld en er zijn (ongeveer) 3 tot 4 ton verse bloemblaadjes nodig om 1 kg van deze essentiële olie te produceren. Het is kostbaar, omdat deze olie hoge doses antioxidanten, mineralen en vitamines bevat die de huid voeden, kalmeren en revitaliseren.

Hyaluronzuur: algemeen erkend vanwege zijn hydraterende eigenschappen die helpen om een ​​stevigere en stralender uitziende huid te krijgen. Dit actieve ingrediënt kan werken als een “spons” om water in de huid vast te houden, volume te geven en rimpels en expressielijnen zichtbaar te verminderen.

Betaïne: benadrukt de hydraterende kracht en het vermogen om de huid tegen irritatie te beschermen. Helpt voor een gehydrateerde, stralende en sappige huid.

Shea Butter: sterk geconcentreerd aan vitamines en mineralen die een diepe hydratatie mogelijk maken, de huid verzachten en meer elasticiteit geven, en de collageenproductie activeren.

Squalaan: een zeer verfijnde vochtinbrengende olie uit olijven. Door zijn grote natuurlijke affiniteit met de huid wordt het gemakkelijk opgenomen zonder een vettig residu achter te laten. Het is een effectief verzachtend middel, helpt de huidbarrière te beschermen en de hydratatie vast te houden, voor een zachtere, gladdere huid.

Limanthes Alba Zaadolie: met een hoog vernieuwend vermogen zorgt het voor comfort en elasticiteit. Ook wel ‘prairieschuim’ genoemd, het komt oorspronkelijk uit Californië en Oregon, waar het groeit in vochtige, met gras begroeide habitats. Het heeft indrukwekkende hydraterende en verjongende eigenschappen. Het is een geweldige bondgenoot in de strijd tegen verminderde hydratatie, omdat het helpt een barrière te vormen die vochtverlies voorkomt en de toegang van voedingsstoffen tot de diepere lagen van de opperhuid vergemakkelijkt.

Hoe gebruikt u Deliplus Sérum Microcápsulas uit Spanje: Dag en nacht aanbrengen op gezicht, hals en decolleté met een zachte massage tot het volledig is opgenomen.