Nocilla Original 180 gram

Nocilla
8410014477453
De echte uit Spanje
  • Beschrijving

Deze heerlijke en échte Spaanse Nocilla pasta bevat geen palmolie en wordt gemaakt met de beste ingrediënten voor een pure en vooral rijke smaak!

Nocilla verbetert en innoveert al meer dan 50 jaar de recepten om deze aan de actuele behoeften aan te passen. Het omruilen van palmolie voor zonnebloemolie en cacaoboter met een hoog oliezuurgehalte in alle producten was een logische stap.

Nocilla bevat Nocilla 35%* minder verzadigd vet vergeleken met gelijkende producten op de Spaanse markt!

De kenmerken van deze heerlijke Nocilla Original Hazelnootpasta / Chocoladepasta uit Spanje:

  • Bevat geen palmolie.
  • De melk die wordt gebruikt om Nocilla te maken, is magere en gepoederde melk. De varianten Nocilla Chocolecche en Nocilla Blanca bevatten meer melk en daardoor ook een bron van calcium.
  • Strikte kwaliteitsnormen zorgen voor de beste smaak.
  • De gebruikte cacao heeft geen chemische behandeling ondergaan.

De hazelnoten komen uit het Middellandse Zeegebied, worden geroosterd en vervolgens aan de  pasta / room toegevoegd om de kenmerkende smaak te geven die zo kenmerkend is voor Nocilla. De gebruikte zonnebloemolie heeft een hoog oliezuurgehalte en is afkomstig uit zonnebloempitten.

Ingrediënten en allergenen Nocilla Original : Suiker, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, ontvette cacaopoeder (8,5%), cacaoboter, magere melkpoeder (4,5%), hazelnoten (4%), vaste melkbestanddelen, emulgator (sojalecithine), geur. Kan andere noten bevatten.

Buiten de koelkast bewaren, op een koele, droge plaats.

Voedingswaarden per 100 gram: 2279 kJ - 546 kcal. Vet (g) 32 waarvan verzadigd (g) 5,9 , enkelvoudig onverzadigd (g) 23 en meervoudig onverzadigd (g) 2,7. Koolhydraten (g) 58 waarvan suikers (g) 56. Voedingsvezels (g) 3,0. Eiwitten (g) 5,0. Zout (g) 0,10.