Tulipan Negro Colonia Floral - Rosa de Oriente 500ml (glazen fles)

Tulipan Negro
8410751066123
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de colognes van het Spaanse merk Tulipán Negro en geniet van geuren die de warmte, passie en de elegantie van Spanje weerspiegelen.

Deze exclusieve Tulipan Negro Colonia Floral Rosa de Oriente heeft een zachte, zoete en florale geur.  Rozen, jasmijn en andere bloemen zijn de topnoten van deze intense geur, met een touch van Geranium en verschillende groene tonen. De basisnoten van Amber en Muskus maken van deze geur een authentieke en klassieke geur. Ontdek een collectie van bloemige geuren die herinneren aan het begin van Tulipan Negro producten!

Tulipan Negro Colonia Floral Rosa de Oriente kenmerken:

  • Een intense en toch zachte Mediterraanse geur.
  • Samengesteld op basis van heerlijke geuren uit de natuur.
  • Wordt geleverd in een mooie glazen fles.
  • 100% Spaans.

Tulipán Negro is een Spaans merk dat een rijke geschiedenis en traditie heeft. Het merk werd opgericht in 1934 in Barcelona en heeft sindsdien vele producten en geuren geperfectioneerd. Het woord "Tulipán" betekent "tulp" in het Spaans, en deze bloem staat symbool voor elegantie en verfijning, waarden die de essentie van Tulipán Negro perfect weerspiegelen.

Tulipán Negro heeft een uitgebreide collectie colognes die een breed scala aan geuren omvat, van fris en bloemig tot kruidig en houtachtig.  Alleen de fijnste ingrediënten worden gebruikt om elke geur te creëren, wat resulteert in een uitzonderlijke langdurige en vooral exclusieve geur. De prachtige flessen en verpakkingen zijn geïnspireerd op de Spaanse kunst en cultuur, en ze geven elke cologne een luxe uitstraling.

Wist je dat: Het belangrijkste verschil tussen "Agua de Colonia" en andere parfumcategorieën zoals "parfum" en "eau de toilette" ligt in de concentratie van geuroliën en de intensiteit van de geur. Hier zijn de verschillen: Parfum (ook bekend als parfum extract) is de meest geconcentreerde vorm van geurproducten. Het bevat meestal 15-40% geuroliën en heeft de meest intense en langdurige geur. Omdat het zo sterk is, volstaat een kleine hoeveelheid parfum om de hele dag een geur vast te houden. Eau de Parfum (EdP): Eau de Parfum is minder geconcentreerd dan parfum en bevat doorgaans 15-20% geuroliën. Het heeft nog steeds een sterke en langdurige geur, maar is over het algemeen iets subtieler dan parfum. Eau de Toilette is minder geconcentreerd dan Eau de Parfum en bevat meestal 5-15% geuroliën. Het heeft een lichtere geur en is geschikt voor dagelijks gebruik. Eau de Toilette vervliegt sneller dan parfum of Eau de Parfum.

Tulipán Negro Colonia Floral is een specifieke categorie van geurproducten (cologne) die doorgaans lichter en frisser van aard is. Het bevat een lage concentratie geuroliën, meestal tussen 2-5%. Tulipan Agua de Colonia wordt vaak gebruikt als een verfrissende splash of als een lichte dagelijkse geur. Het is bedoeld om te verkwikken en te verfrissen, en niet noodzakelijkerwijs om een langdurige geur te bieden zoals parfum of Eau de Parfum.