Tulipan Negro Colonia Floral - Jazmín de Egipto 500ml (glazen fles)

Tulipan Negro
8410751066101
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de betoverende colognes van het Spaanse merk Tulipán Negro en laat je meevoeren door geuren die de warmte, passie, en elegantie van Spanje weerspiegelen.

Een delicate geur met als basis een bloemenboeket dat tonen van jasmijn, citrustonen van grapefruit en groene tonen die voorafgaan aan tuberoos, kamperfoelie en iriswortel combineert. Op de achtergrond heeft deze geur tonen van muskus, sandelhout en vanille. Kortom.....Een delicate, zeer bloemige, uitgebreide en langdurige geur.

Kenmerken van Tulipan Negro Colonia Floral - Jazmín de Egipto uit Spanje:

  • Bloemige geur met subtiele tonen.
  • Unieke aroma's: Romantisch, omhullend en delicaat.
  • Dermatologisch getest.
  • Veganistisch en dierproefvrij.
  • Gemaakt in Spanje

Met een rijke geschiedenis en traditie die teruggaat tot de oprichting in 1934 in Barcelona, is Tulipán Negro een Spaans merk dat vakmanschap en meesterlijke geuren door de jaren heen heeft verfijnd. Het woord "Tulipán" vertaalt zich als "tulp" in het Spaans, en deze bloem symboliseert elegantie en verfijning, waarden die perfect de essentie van Tulipán Negro weerspiegelen.

Tulipan Negro Colonia Floral - Jazmín de Egipto is meer dan een heerlijke geur.

De uitgebreide collectie colognes van Tulipán Negro omvat een scala aan geuren, variërend van verfrissend en bloemig tot kruidig en houtachtig. Alleen de meest voortreffelijke ingrediënten worden gebruikt om elke geur te creëren, wat resulteert in een uitzonderlijke, langdurige en vooral exclusieve geurbeleving. De prachtige flessen en verpakkingen halen inspiratie uit de rijke Spaanse kunst en cultuur, waardoor elke cologne een vleugje luxe uitstraalt. Deze exclusieve Kenmerken van Tulipan Negro Colonia Floral - Jazmín de Egipto uit Spanje is dan ook een uniek product van dit bekende Spaanse merk.

En wist je dat het grootste onderscheid tussen "Agua de Colonia" en andere parfumcategorieën zoals "parfum" en "eau de toilette" ligt in de concentratie van geuroliën en de intensiteit van de geur? Hier zijn de verschillen:

  • Parfum (ook bekend als parfumextract) is de meest geconcentreerde vorm van geurproducten, gewoonlijk met 15-40% geuroliën, wat resulteert in een intense en langdurige geur die slechts een kleine hoeveelheid nodig heeft om de hele dag aanwezig te zijn.
  • Eau de Parfum (EdP) bevat doorgaans 15-20% geuroliën en heeft nog steeds een sterke en langdurige geur, zij het iets subtieler dan parfum.
  • Eau de Toilette bevat meestal 5-15% geuroliën en biedt een lichtere geur, geschikt voor dagelijks gebruik. Het vervliegt sneller dan parfum of Eau de Parfum.

Ontdek de speciale en vooral Mediterraanse geur van Kenmerken van Tulipan Negro Colonia Floral - Jazmín de Egipto uit Spanje en bestel online voor een speciale prijs.