Tulipan Negro Colonia Floral - Violeta Riviera 500ml (glazen fles)

Tulipan Negro
8410751066132
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving

Verken de betoverende colognes van het Spaanse merk Tulipán Negro en laat je verleiden door geuren die de warmte, passie en elegantie van Spanje weerspiegelen.

Ontdek de bloemige geur van "Violeta Riviera" met deze exclusieve cologne uit Spanje.

Een elegante en weelderige mix van noten van viooltjes en rozenblaadjes, op een achtergrond die de warme akkoorden van muskus, jasmijn en roos mengt, samen met een luxueuze amberkleurige achtergrond. Een collectie van vier bloemige geuren die zorgen voor een exclusieve en vooral heerlijke geur!

Tulipan Negro Colonia Floral Violeta Riviera uit Spanje:

  • Wordt geleverd in een luxe glazen fles.
  • Een zachte, bloemige en vooral Mediterraanse geur.
  • Samengesteld met een unieke blend van bloemen.

Tulipán Negro is een Spaans merk met een rijke geschiedenis en traditie, dat in 1934 in Barcelona is opgericht en sindsdien voortdurend heeft gewerkt aan het perfectioneren van zijn producten en geuren. De uitgebreide collectie colognes van Tulipán Negro omvat een breed scala aan geuren, van verfrissend en bloemig tot kruidig en houtachtig. Alleen de meest hoogwaardige ingrediënten worden gebruikt om elke geur te creëren, wat resulteert in een buitengewone, langdurige en vooral exclusieve geurervaring. De prachtige flessen en verpakkingen zijn geïnspireerd op de Spaanse kunst en cultuur, waardoor elke cologne een vleugje luxe uitstraalt.

Wist je dat het belangrijkste verschil tussen "Agua de Colonia" en andere parfumcategorieën zoals "parfum" en "eau de toilette" ligt in de concentratie van geuroliën en de intensiteit van de geur? Parfum (ook bekend als parfumextract) is de meest geconcentreerde vorm van geurproducten, met meestal 15-40% geuroliën, wat resulteert in de meest intense en langdurige geur. Een kleine hoeveelheid parfum volstaat om de hele dag een geur vast te houden. Eau de Parfum is minder geconcentreerd dan parfum en bevat doorgaans 15-20% geuroliën. Het heeft nog steeds een sterke en langdurige geur, maar is over het algemeen iets subtieler dan parfum. Eau de Toilette is minder geconcentreerd dan Eau de Parfum en bevat meestal 5-15% geuroliën. Het heeft een lichtere geur en is geschikt voor dagelijks gebruik. Eau de Toilette vervliegt sneller dan parfum of Eau de Parfum.

Tulipán Negro Agua de Colonia Floral vertegenwoordigt een specifieke categorie van geurproducten, bekend als cologne, die over het algemeen lichter en frisser van aard is. Het bevat een lage concentratie geuroliën, meestal tussen 2-5%. Tulipán Agua de Colonia wordt vaak gebruikt als een verfrissende splash of als een lichte dagelijkse geur, bedoeld om te enerveren en te verfrissen.