Babaria Agua Micelar Suave Rosa Mosqueta 400ml Micellair Water

Babaria
8410412430128
Bestel
  • Beschrijving

Babaria Agua Micelar Suave Rosa Mosqueta is een zacht micellair water met rozenbottel. Het verwijdert gemakkelijk make-up en onzuiverheden die zich gedurende de dag op de huid hebben opgehoopt, in één keer en zonder af te spoelen. De exclusieve micellaire formule met een hydraterende werking reinigt effectief het gezicht en maakt het zacht.

Hoe gebruikt u Babaria Agua Micelar Suave Rosa Mosqueta zacht micellair water uit Spanje : Breng aan op een wattenschijfje en verwijder de make-up van gezicht, ogen en lippen, zonder dat u hoeft te wrijven of af te spoelen.

Kenmerken van Babaria Agua Micelar Suave Rosa Mosqueta micellair water:

  • Ontwikkeld voor eenvoudig verwijderen van make-up en onzuiverheden.
  • Bevat rozenbottel voor een verzorgend effect.
  • Geschikt voor een gevoelige en droge huid.
  • Wordt geleverd in een handige flacon.

Ingrediënten: Water, poloxameer 184, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, glycerine, Rosa Moschata-zaadolie, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), citroenzuur, natriumhydroxide, hexylkaneel, coumarine, limoneen, linalool. *Huidige ingrediënten komen overeen met de huidige productie. De ingrediënten kunnen worden gewijzigd en de ingrediënten die op de verpakking staan, worden in elk geval als actueel c.q. van toepassing beschouwd.