Kiriko Suavizante Talco 2000ml Wasverzachter (voor circa 72 x wassen)

Kiriko
8411878903195
NIEUW
  • Beschrijving

Kiriko Suavizante Talco is een wasverzachter die geproduceerd en verkocht wordt in Spanje. Dit bekende merk levert al vele jaren hoogwaardige wasmiddelen aan Spaanse consumenten en deze wasverzachter behoort tot een van de bestsellers.

Tip: Toevoegen kan ook tijdens het spoelprogramma van de wasmachine, want dit zorgt ervoor dat de wasverzachter gelijkmatig over de kleding wordt verdeeld en uw kleding fris en zacht uit de wasmachine komt.

Deze wasverzachter heeft een speciale samenstelling met zorgvuldig geselecteerde bestanddelen om uw kleding zacht en fris te maken. De unieke formule zorgt ervoor dat kleding en stoffen zacht worden en tegelijk een heerlijke zachte geur van Spaanse "Talco" meekrijgen, een subtiele geur met een frisse touch.

Wist u dat: Kiriko Suavizante Talco wasverzachter kan ook helpen om statische elektriciteit in kleding te verminderen, waardoor uw kleding gemakkelijker te strijken is en er beter uitziet.

Deze wasverzachter is geschikt voor vele soorten stoffen en kan veilig worden gebruikt in combinatie met vele soorten wasmiddelen. Dankzij de speciale prijs is dit product een geweldige keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een hoogwaardige wasverzachter die zacht is voor de huid en ook vriendelijk is voor de portemonnee. Daarbij is Kiriko Suavizante Talco milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Het bevat geen fosfaten, optische witmakers of agressieve chemicaliĆ«n die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Hierdoor is het ook een ideale keuze voor consumenten die niet alleen op zoek zijn naar een hoogwaardige wasverzachter, maar ook naar een product dat vriendelijk is voor de planeet.

Kiriko Suavizante Talco is niet alleen populair in Spanje, maar wordt ook steeds bekender en geliefd in andere landen. Dit komt door de hoge kwaliteit van het product en de zorgvuldig samengestelde ingrediƫnten. Het is niet alleen zacht voor de kleding, maar ook voor de huid en kan daarom veilig worden gebruikt voor het wassen van babykleding en andere gevoelige stoffen.

Belangrijke informatie: Buiten bereik van kinderen houden. Contact met de ogen te vermijden. Niet innemen/inslikken. Bewaren op een droge & koele plaats. In geval van een ongeval, direct medisch advies inwinnen.

Probeer het zelf en ontdek waarom zoveel consumenten zo enthousiast zijn over Kiriko Suavizante Talco uit Spanje.