KH-7 Sin Manchas Voordeel Pack (Sin Manchas 750ml met verstuiver & navulling)

KH-7 LLOREDA
VOORDEEL
  • Beschrijving

Extra voordelig en effectief  vlekken verwijderen uit kleding en textiel.Te gebruiken voor vlekken van olie, vet, bloed, chocolade, gras, eieren, sauzen, ijs, make-up, inkt en eieren.

Eenvoudig en simpel te gebruiken, want dankzij de handige verstuiver is rechtstreeks aanbrengen op de vlek mogelijk, hierdoor gebruikt u het product alleen waar nodig en verspilt u niets. Deze Spaanse vlekverwijderaar respecteert de stoffen en weefsel, want de formule bevat geen bleekmiddel en hierdoor is dit product te gebruiken voor zowel witte als gekleurde was.

Kenmerken KH-7 Sin Manchas  vlekverwijderaar uit Spanje samengevat:

  • Voordelig en effectief.
  • Te gebruiken voor vele soorten vlekken.
  • Kan ook als een additief worden gebruikt en daarmee de werking van uw gebruikelijke wasmiddel versterken.
  • Wordt geleverd in een handige navulling.

Belangrijk: Volg altijd de wasvoorschriften op het label of etiket van de kleding. Hoe gebruikt u KH-7 Sin Manchas vlekverwijderaar uit Spanje: Gebruik altijd de originele verstuiver van KH-7 en plaats deze op de navulling. Vermijd contact met de huid en morsen tijdens het omwisselen. Spuit KH-7 Sin Manchas rechtstreeks op de vlek en laat inwerken gedurende 5 minuten zonder dat het product opdroogt op/in het kledingstuk en vervolgens zoals gebruikelijk wassen met de machine of met de hand. Als de vlek al droog is, maak deze dan eerst vochtig, breng het product aan en wrijf zacht in met hetzelfde kledingstuk. Vermijd borstels met harde haren, deze kunnen de stof beschadigen. Niet gebruiken in geval van delicate stoffen zoals wol, leer, zijde, su├Ęde of linnen. Sommige kleurstoffen in kledingstukken zijn niet voldoende gefixeerd, dus het is raadzaam om bij dit type kleding niet te wrijven of additieven en vlekkenverwijderaars toe te passen. We raden altijd aan om bij eerste wasbeurten de stevigheid / kleurechtheid van een stof en / of kleur te controleren door een kleine hoeveelheid te testen op een niet-zichtbaar gedeelte.

Tip: Voor de beste resultaten, breng het product aan en was het kledingstuk als de vlek recent is en nog niet is gewassen.

Belangrijke informatie over KH-7 Sin Manchas vlekverwijderaar uit Spanje:

Niet innemen / inslikken. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en het etiket of de verpakking tonen. Raadpleeg in geval van een ongeval direct een arts raadplegen en het etiket of de verpakking tonen. Nevel niet inademen. Buiten bereik van kinderen houden. Op een droge en koele plaats bewaren en niet blootstellen aan hoge temperaturen of direct zonlicht. Bij aanraking met ogen onmiddellijk met veel water afspoelen gedurende minimaal 15 minuten. Eventuele lenzen verwijderen. In geval van contact met de huid direct afspoelen met een ruime hoeveelheid water. In geval van irritatie contact opnemen met een arts.