KH-7 Sin Manchas Navulling 750ml

KH-7 LLOREDA
DUURZAAM
Bestel
  • Beschrijving

Een handige en duurzame navulling, eenvoudig om te wisselen en voordelig tegelijk. Let op, u heeft wel de verstuiver nodig en deze wordt niet meegeleverd.

KH-7 Sin Manchas is een pre-wash vlekkenverwijderaar en samengesteld basis van een geavanceerde formule, daardoor is het extra krachtig en effectief!

Deze vlekkenwijderaar is te gebruiken voor vele soorten vlekken zoals vlekken veroorzaakt door olie, vet, bloed, chocolade, gras, eieren, sauzen, ijs, make-up, inkt en eieren.

KH-7 Sin Manchas is zeer effectief, maar respecteert ook de stoffen en weefsels, want deze vlekverwijderaar bevat geen bleekmiddel en is daarom geschikt voor zowel witte als gekleurde was.

Kenmerken KH-7 vlekverwijderaar uit Spanje in een navulling:

  • Voordelig en effectief.
  • Te gebruiken voor vele soorten vlekken.
  • Kan ook als een additief worden gebruikt en daarmee de werking van uw gebruikelijke wasmiddel versterken.
  • Wordt geleverd in een handige navulling.

Belangrijk: Volg altijd de wasvoorschriften op het label of etiket van de kleding.

Hoe gebruikt u KH-7 Sinmanchas vlekverwijderaar uit Spanje:

Gebruik altijd de originele verstuiver van KH-7 en plaats deze op de navulling. Vermijd contact met de huid en morsen tijdens het omwisselen. Spuit KH-7 Sin Manchas rechtstreeks op de vlek en laat inwerken gedurende 5 minuten zonder dat het product opdroogt op/in het kledingstuk en vervolgens zoals gebruikelijk wassen met de machine of met de hand. Als de vlek al droog is, maak deze dan eerst vochtig, breng het product aan en wrijf zacht in met hetzelfde kledingstuk. Vermijd borstels met harde haren, deze kunnen de stof beschadigen. Niet gebruiken in geval van delicate stoffen zoals wol, leer, zijde, su├Ęde of linnen. Sommige kleurstoffen in kledingstukken zijn niet voldoende gefixeerd, dus het is raadzaam om bij dit type kleding niet te wrijven of additieven en vlekkenverwijderaars toe te passen. We raden altijd aan om bij eerste wasbeurten de stevigheid / kleurechtheid van een stof en / of kleur te controleren door een kleine hoeveelheid te testen op een niet-zichtbaar gedeelte.

Tip: Voor de beste resultaten, breng het product aan en was het kledingstuk als de vlek recent is en nog niet is gewassen.

Belangrijke informatie over KH-7 Sinmanchas vlekverwijderaar uit Spanje:

Niet innemen / inslikken. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en het etiket of de verpakking tonen. Raadpleeg in geval van een ongeval direct een arts raadplegen en het etiket of de verpakking tonen. Nevel niet inademen. Buiten bereik van kinderen houden. Op een droge en koele plaats bewaren en niet blootstellen aan hoge temperaturen of direct zonlicht. Bij aanraking met ogen onmiddellijk met veel water afspoelen gedurende minimaal 15 minuten. Eventuele lenzen verwijderen. In geval van contact met de huid direct afspoelen met een ruime hoeveelheid water. In geval van irritatie contact opnemen met een arts.