Deliplus Plex Repair Cabello muy Dañado Mascarilla 200ml Haarmasker

Deliplus
8480000677952
BINNENKORT
  • Beschrijving

Een intensieve en voedende behandeling speciaal ontwikkeld voor zeer beschadigd haar met de neiging tot breken. De exclusieve formule met PLEXREPAIR-technologie, argan-, jojoba- en shea-olie, voedt en regenereert de haarvezel van binnenuit, waardoor de weerstand tegen breuk wordt vergroot.

Voor een diepe regeneratie wordt aanbevolen om ook de andere producten uit deze serie te gebruiken.

Deliplus Plex Repair Cabello muy Dañado Mascarilla haarmasker uit Spanje:

  • Speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar.
  • Ondersteunt het herstel van de haarvezel.
  • De formule bevat de geavanceerde PLEX-REPAIR technologie.
  • Voor een optimale verzorging van het haar.

Hoe gebruikt u Deliplus Plex Repair Cabello muy Dañado Mascarilla haarmasker uit Spanje: Breng na het uitspoelen van de shampoo de behandeling aan vanaf het midden tot aan de punten. Licht inmasseren zodat het product goed intrekt, 2-3 minuten laten inwerken en goed naspoelen met water. Voor een diepere regeneratie wordt het aanbevolen om de behandeling eenmaal per week aan te brengen op droog en eerder gekamd haar, het masker vanuit het midden tot aan de punten aan te brengen en met een handdoek in te wikkelen. Laat vervolgens 30 minuten intrekken. Spoel daarna uit met een ruime hoeveelheid water.

Belangrijk: Vermijd contact met de ogen, spoel onmiddellijk met veel water. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen houden.