Flor Perfumador para la Ropa Rosa Wasparfum 720ml - circa 36 x wassen

Flor
8410104910884
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de nieuwe perfumer voor kleding van het Spaanse merk Flor, voor de langstdurende zintuiglijke ervaring met een 6 keer sterkere geurexplosie en met miljoenen parfumparels.

Geniet van frisse, bloemige en verfijnde geuren ontwikkeld door deskundige parfumeurs, waarmee je een intens en langdurig parfum op de kleding krijgt.

Flor Perfumador para la Ropa Rosa wasparfum uit Spanje:

  • Bloemige en verfijnde geur.
  • Langdurige frisheid.
  • Recyclebare fles.
  • Geconcentreerd, dus economisch qua gebruik.

Geniet van een zintuiglijke ervaring, intens met een bloemige, omhullende en verfijnde geur (het resultaat van de verleidelijke combinatie van pioenroos en roos, met heerlijke hints van rood fruit.).

Hoe gebruikt u Flor Perfumador para la Ropa Rosa wasparfum : Volg altijd de wasvoorschriften op het (kleding) label, gebruik de wasparfum op dezelfde manier als wasverzachter, doe de gewenste hoeveelheid in de wasverzachterlade van de wasmachine. Belangrijk: Goed schudden voor gebruik.

Waarschuwing: Buiten bereik van kinderen houden en bewaren. Niet inslikken, contact met huid, ogen en slijmvliezen voorkomen. Na gebruik handen goed wassen. Indien sprake is van een ongeval, onmiddelijk medisch advies inwinnen en verpakking tonen.