Frit Ravich Pipas Gigantes Tostadas 100 gram

Frit Ravich
8410564008497
  • Beschrijving

Open deze smakelijke geroosterde Frit Ravich Pipas Gigantes Tostadas en begin te genieten, deel het en het wordt nog beter!

Bewaar op een koele, droge plaats en beschermd tegen licht. Eenmaal geopend, de verpakking gesloten bewaren in een koele en droge omgeving. Verpakt in een beschermende atmosfeer.

Ingrediƫnten: Zonnebloempitten en zout (3,1%). Kan pinda's en noten bevatten.

Voedingswaarde per 100 gram Frit Ravich Pipas Gigantes Tostadas :

Energiewaarde 2589 kJ - 625 kcal
Vet 51 gram waarvan verzadigd 6,1 gram
Koolhydraten 5,6 gram waarvan suikers 4,8 gram
Voedingsvezel 8,5 gram
Eiwitten 32 gram
Zout 0,21 gram - Zaad + Schil 3,1 gram

Frit Ravich Pipas Gigantes Tostadas zijn grote geroosterde zonnebloempitten en een populaire snack in Spanje. Deze geroosterde zonnebloempitten zijn van een hoge kwaliteit en worden volgens strenge normen geselecteerd en geroosterd om de beste smaak te garanderen.

Zonnebloempitten zijn rijk aan voedingsstoffen, waaronder vezels, eiwitten en gezonde vetten.  Maar ook bevatten zonnebloempitten verschillende vitamines en mineralen, zoals vitamine E, magnesium en fosfor.

Zonnebloempitten zijn een rijke bron van voedingsstoffen en bevatten vezels, eiwitten, gezonde vetten en verschillende vitamines en mineralen, zoals vitamine E, magnesium en fosfor. Uiteraard hebben Frit Ravich Pipas Gigantes Tostadas een unieke en heerlijke smaak, dus proef deze Spaanse snack zelf!

Frit Ravich is een toonaangevend merk in Spanje en producent van vele soorten noten, chips en snacks.