Gotas Frescas Ambientador 500ml Luchtverfrisser

Gotas Frescas
8411047149218
Bestel
  • Beschrijving

Geniet ook in huis van de échte en vooral frisse geur van Gotas Frescas uit Spanje.

Deze handige luchtverfrisser zorgt voor de perfecte aromatisering van het huis dankzij de frisse en expansieve geur, een perfecte combinatie van citrus en bloemige noten om een ​​zeer persoonlijke omgeving te creëren.

Kenmerken van een Gotas Frescas luchtverfrisser (ambientador) uit Spanje:

  • De klassieke en vooral frisse geur van Gotas Frescas.
  • Te gebruiken voor in huis of op het werk.
  • De geur heeft een enerverend effect en geeft een gevoel van welzijn.
  • Eenvoudig te gebruiken dankzij de handmatige verstuiver.
  • 100% Spaans en extra voordelig te bestellen bij Supermercat.

De exclusieve mix van bloemige musk, fluwelen musk, lavendel, rozemarijn, salie, citroen, mandarijn en bergamot zorgt een unieke en vooral ontspannende geur, kortom de geur van deze Gotas Frescas luchtverfrisser is uniek in de wereld en wordt zeer gewaardeerd.

De Gotas Frescas luchtverfrisser zorgt eenvoudig en snel voor een heerlijke Spaanse geur in huis. Geniet van een perfecte combinatie van citrus- en bloemige tonen om een ​​zeer persoonlijke omgeving te creëren. Dankzij de handige verstuiver creëert u simpel een zeer aangenaam en perfect gedoseerd omgevingsaroma in alle kamers.

Ingredienten: Alcohol denat (ethylalcohol), Water), Parfum.

Belangrijk: Dampen niet inademen. Contact met huid, ogen en slijmvliezen voorkomen. Niet inslikken. Bewaren op de droge en koele plaats, blootstelling aan direct zonlicht vermijden. Buiten bereik van kinderen houden.