Gotas Frescas Agua de Colonia Concentrada SPRAY 250ml

Gotas Frescas
8411047149102
Bestel
  • Beschrijving

De speciale combinatie van natuurlijke essenties zorgt voor een frisse geur en een blijvend gevoel van welzijn. Deze producten worden met speciale zorg en met natuurlijke essences vervaardigd, waardoor een product van de hoogste kwaliteit wordt verkregen.

Ervaar de frisheid en het intense Spaanse karakter van deze exclusieve geur.

Instituto Espanol Gotas Frescas Agua de Colonia Concentrada spray kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt. Handig om mee te nemen dankzij het speciale formaat en eenvoudig te gebruiken dankzij de verstuiver.

Kenmerken:

  • De formule is extra geconcentreerd en zorgt voor een langdurige geur.
  • Ideaal formaat voor onderweg.
  • De verstuiver zorgt voor perfect doseren.
  • Een 100% Spaanse geur met een intens en vooral fris karakter.

Instituto Espanol Gotas Frescas Agua de Colonia Concentrada spray (cologne) kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt. De geconcentreerde samenstelling zorgt voor een langdurige, frisse en uiteraard 100% Spaanse geur. Fris en intens, deze Spaanse cologne zorgt het voor een geweldig gevoel van welzijn met een uniek en langdurig aroma.

Ingrediënten: Alcohol Denat (ethylalcohol), Aqua (water), Parfum (geur), Citral, Citronellol, Limoneen, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Coumarine, Eugenol. Blootstelling aan licht kan lichte kleurveranderingen veroorzaken, zonder dat de kwaliteit of het aroma/geur veranderen.

Let op: Niet inslikken. Contact met de ogen vermijden. Niet aanbrengen op een beschadigde huid. Bewaren op een koele en droge plaats. Buiten het bereik van kinderen houden.

Deze speciale variant is doorgaans niet verkrijgbaar buiten Spanje, maar is uiteraard wel uit voorraad leverbaar bij Supermercat. Ontdek ook eens de andere producten van dit Spaanse merk!