Deliplus Regen Skin Cuida y Mima tu Rostro Set

Deliplus
8480000703583
NIEUW
  • Beschrijving

Een special set met de producten uit de "Regen Skin" lijn van het Spaanse merk Deliplus.

Inhoud van deze speciale Deliplus Regen Skin Cuida y Mima tu Rostro set uit Spanje:

  • Deliplus Regen Skin Crema Facial Día Textura Rica SPF-20 dagcrème 50ml.
  • Deliplus Recarga Regen Skin Crema Facial Día Textura Rica SPF-20 dagcrème navulling 50ml.
  • Deliplus Regen Skin Serum Colageno 15ml.

Verwen de huid van het gezicht met deze speciale producten. Geschikt voor een normale, droge en zeer droge huid.

Deliplus Regen Skin Serum Colageno is een effectief serum met collageen. Voor een intensieve behandeling tegen de tekenen van huidveroudering en een optimale ondersteuning van celregeneratiemechanismen. Draagt bij aan een jonger uiterlijk dankzij de krachtige combinatie van actieve ingrediënten welke rimpels verminderen en de huid elasticiteit geven.

Hoe te gebruiken: 's morgens en' s avonds aanbrengen op een schoon en droog gezicht vóór de crème. Inmasseren tot volledig opgenomen, contact met de ogen vermijden (bij contact met veel water afspoelen).

Deliplus Regen Skin Rich Texture Day Facial Cream SPF-20 dagcrème is een speciale dagcrème uit Spanje en verbetert de uitstraling van de huid en bestrijdt vrije radicalen door huidveroudering te vertragen. De geavanceerd formule herstelt de hydratatie en beschermt tegen zonnestraling & IR. Tijdens de ochtend aanbrengen op een schone huid van het gezicht, de hals en het decolleté door middel van een zachte massage. Vermijd direct contact met de ogen en de huid rondom de ogen.

Dermatologisch getest.