Sanytol Limpiador Desinfectante Limpiahogar 1200ml

Sanytol
8411660170132
VERNIEUWD
Bestel
  • Beschrijving

Een desinfecterende reiniger en effectief tegen bacteriën (zoals S. aureus of E-coli) en de meest voorkomende huishoudelijke schimmels.

Sanytol Limpiador Desinfectante Limpiahogar multireiniger is ook bewezen effectief te zijn tegen het influenza A (H1N1) -virus.

Hoe werkt de Spaanse reiniger: Sanytol Limpiador Desinfectante Limpiahogar multireiniger verwijdert moeiteloos vuil en desinfecteert ook grondig. Bij verdund gebruik is het ideaal voor het reinigen van vloeren en grote oppervlakken, zoals deuren of tegels. Bij direct gebruik desinfecteert en verwijdert deze reiniger moeiteloos hardnekkig vuil.

Geschikt voor vele soorten vloeren en vele oppervlakken zoals gootstenen, badkuipen, gootstenen, werkbladen etc.

Kenmerken van Sanytol Limpiador Desinfectante Limpiahogar multireiniger:

  • Elimineert 99,9% van de bacteriën.
  • Reinigt en desinfecteert.
  • Bevat geen bleek.
  • Maakt geen vlekken op kleding en beschadigt geen oppervlakken.
  • Geeft geen dampen af ​​in contact met andere reinigingsmiddelen.
  • Elimineert bacterieën en kiemen zoals E-coli *, Staphylococcus aureus, Pseudomona aeruginosa, Enterococcus hirae, Clostridium sporegens *, Shigella flexneri *, Salmonella enterica *, Listeria Monocytogenes *, Campylobacter jejuni *, Candida albicans, Aspergilus Niger (schimmel), Microsporum canis, Trichosporon cutaneum, Trichosporon asahii, Allergenen, Huisstofmijten, kattenallergenen (Feld D1), pollenallergenen, schimmelsporen.

Hoe te gebruiken: Voor contactdesinfectie het product direct onverdund op oppervlakken aanbrengen met behulp van een schone en vochtige doek. Het hoeft niet te worden nagespoeld, behalve in de volgende gevallen: Het schoonmaken van voedselcontactoppervlakken, speelgoed, oppervlakken die continu in contact staan ​​met baby's en huisdieren, gebieden waar een kat of ander huisdier kan lopen of likken
In deze gevallen is het raadzaam om het 5 minuten te laten inwerken en later af te spoelen. Verdund gebruik: Om het huis schoon te maken, 2 doppen verdunnen in 5 liter water en schrobben. Niet aanbrengen op textiel.

Sanytol-reinigers voldoen aan de efficiëntienormen van de Europese Unie. Ze garanderen een volledige desinfectie van: Bacteriën volgens EN 1276 en EN 13697. Schimmel volgens EN 1650 en EN 13697.
Influenza A (H1N1) -virus en herpes simplex-virus type 1 volgens de methodologie voorgeschreven door EN 14476.

Lees het etiket en deze informatie zorgvuldig voordat u Sanytol Limpiador Desinfectante Limpiahogar multireiniger gebruikt. Niet mengen met andere chemische producten. Onverenigbaar met organisch materiaal, anionische detergenten (wasmiddelen etc), ammoniakderivaten en hypochloriet (bleekmiddel). Er moet een voorbehandelingstest worden uitgevoerd om de compatibiliteit van het product met de materialen te verifiëren. Onverenigbaar met chroom, lood. tin, zink en hun legeringen (brons, messing, enz.). Niet aanbrengen op voedsel of kookgerei. Het kan niet worden aangebracht op oppervlakken waar voedsel wordt gehanteerd, bereid of geserveerd. Bewaar het product in de originele verpakking en gebruik het niet opnieuw. De behandelde of blootgestelde oppervlakken die in contact komen met mensen, moeten worden afgespoeld met drinkwater. Zorg voor voldoende ventilatie tijdens en na het uitvoeren van de oppervlaktedesinfectie.

Belangrijk: Niet eten/inslikken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Vermijd contact met ogen, huid of kleding. Bewaar op een koele plaats en stel niet bloot aan direct zonlicht en hoge temperaturen. Bij contact met de ogen, gedurende minstens 15 minuten met veel water spoelen. Vergeet niet de lenzen te verwijderen. Bij aanraking met de huid met veel water en zeep wassen zonder te wrijven. In geval van een ongeval raadpleeg een arts en toon het product met etiket.