Sanytol Limpiador Desinfectante Multiusos 750ml - Multireiniger

Sanytol
8411660170231
Bestel
  • Beschrijving

Multifunctionele desinfecterende reiniger die effectief is tegen bacteriën (zoals S. aureus of E.coli) en de meest voorkomende schimmels in huis (zoals de oorzaak van Candidiasis of schimmel op groenten). Het is ook getest op werkzaamheid tegen Influenza A (H1N1), Human Coronavirus 229E en Coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19).

Voor een schoon resultaat en een krachtige desinfectie tegelijk!

Sanytol Limpiador Desinfectante Multiusos multi-reiniger verwijdert gemakkelijk vuil en doodt 99,9% van de ziektekiemen. Het laat ook een aangenaam aroma van eucalyptus achter en geeft geen vlekken op textiel of delicate oppervlakken zoals roestvrij staal of hout (bij twijfel altijd een test uitvoeren op een onopvallend deel van het schoon te maken oppervlak)

Sanytol Limpiador Desinfectante Multiusos multi-reiniger is te gebruiken voor het reinigen van:

  • Werkbladen, gootstenen, vuilnisbakken, tafels, koelkasten, snijplanken.
  • Gootstenen, douches, toiletten, badkuipen, tegels, deurknoppen.
  • Speelgoed, stoelen en meer.

Kenmerken van Sanytol Limpiador Desinfectante Multiusos uit Spanje:

  • Elimineert 99,9% van de bacteriën.
  • Reinigt en desinfecteert.
  • Bevat geen bleek.
  • Maakt geen vlekken op kleding en beschadigt geen oppervlakken.
  • Geeft geen dampen af ​​in contact met andere reinigingsmiddelen.
  • Elimineert bacterieën en kiemen zoals E-coli *, Staphylococcus aureus, Pseudomona aeruginosa, Enterococcus hirae, Clostridium sporegens *, Shigella flexneri *, Salmonella enterica *, Listeria Monocytogenes *, Campylobacter jejuni *.  Candida albicans, Aspergilus Niger (schimmel), Microsporum canis, Trichosporon cutaneum, Trichosporon asahii. Coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19), Humaan Coronavirus 229E, Herpes simplex type 1, Influenza A H1N1 (griep). Huisstofmijten, kattenallergenen (Feld D1), pollenallergenen, schimmelsporen.

Hoe gebruikt u deze multi-reiniger: Voor contact desinfectie direct op het oppervlak sproeien op een afstand van 20 cm. Verdeel vervolgens met een schone, vochtige doek. Het hoeft niet te worden gespoeld, behalve op oppervlakken die met voedsel in contact komen.

Belangrijk:  Niet aanbrengen op textiel.

Sanytol-reinigers voldoen aan de werkzaamheidsnormen van de Europese Unie en garanderen een volledige desinfectie van bacteriën volgens EN 1276 en EN 13697, schimmels volgens EN 1650 en EN 13697, influenza A H1N1 (griep) virus, Human Coronavirus 229E, Coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19) en herpes simplex-virus type 1 volgens de methodologie voorgeschreven door EN 14476.

Lees het etiket zorgvuldig voordat u Sanytol Limpiador Desinfectante Multiusos gebruikt. Niet mengen met andere chemische producten. Onverenigbaar met organisch materiaal, anionische detergenten (wasmiddelen etc), ammoniakderivaten en hypochloriet (bleekmiddel). Er moet een voorbehandelingstest worden uitgevoerd om de compatibiliteit van het product met de materialen te verifiëren. Onverenigbaar met chroom, lood. tin, zink en hun legeringen (brons, messing, enz.). Niet aanbrengen op voedsel of kookgerei. Het kan niet worden aangebracht op oppervlakken waar voedsel wordt gehanteerd, bereid of geserveerd. Bewaar het product in de originele verpakking en gebruik het niet opnieuw. De behandelde of blootgestelde oppervlakken die in contact komen met mensen, moeten worden afgespoeld met drinkwater. Zorg voor voldoende ventilatie tijdens en na het uitvoeren van de oppervlaktedesinfectie.

Belangrijk: Niet eten/inslikken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Vermijd contact met ogen, huid of kleding. Bewaar op een koele plaats en stel niet bloot aan direct zonlicht en hoge temperaturen. Bij contact met de ogen, gedurende minstens 15 minuten met veel water spoelen. Vergeet niet de lenzen te verwijderen. Bij aanraking met de huid met veel water en zeep wassen zonder te wrijven. In geval van een ongeval raadpleeg een arts en toon het product met etiket.