KH-7 Cocinas ZAS 750ml

KH-7 LLOREDA
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving

De perfecte keukenreiniger

Een effectieve keukenreiniger uit Spanje.

KH-7 Cocinas ZAS keukenreiniger is perfect voor het schoonmaken van werkbladen, gootstenen, keramische kookplaten en fornuizen.

Maar ook geschikt voor het schoonmaken van apparaten (binnen en buiten): ovens, magnetrons. afzuigkappen, vaatwassers, friteuses en koelkast. .

Niet aanbrengen op gelakte of geƫmailleerde oppervlakken. Kan doorgaans worden toegepast op rvs en aluminium, maar het is raadzaam eerst een test te doen op een onopvallend deel. Bij twijfel eerst op een niet-zichtbare plaats aanbrengen.

Belangrijke informatie ten aanzien van KH-7 Cocinas keukenreiniger: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. In geval van contact met de ogen: Spoel zorgvuldig met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien aanwezig en dit gemakkelijk kan worden gedaan. Ga door met uitspoelen. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket voorhanden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees voor gebruik het etiket. Niet eten / Niet inslikken. Meng geen verschillende schoonmaakproducten.