Las 3 Brujas Baño Desinfectante Antical 750ml (badkamerreiniger)

Las 3 Brujas
8411370013323
  • Beschrijving

Een perfecte reiniger voor uw badkamer!

Las 3 Brujas Baño Desinfectante Antical reiniger voor de badkamer is te gebruiken voor de dagelijkse reiniging van gootstenen, badkuipen, douches, scheidingswanden, toiletten, bidets en badkamertegels.

De exclusieve formule elimineert ziektekiemen en bacteriën, verwijdert effectief kalkaanslag en laat een aangenaam parfum achter.

Hoe te gebruiken: Spray op het te reinigen oppervlak, veeg af met een doek of spons en spoel later af. Het wordt aanbevolen om niet aan te brengen op marmer, terrazzo of op donker geëmailleerde badkuipen. In geval van wit geëmailleerde badkuipen doe een test naast de afvoer, wacht 5 minuten en spoel af. Als het eenmaal droog is en de natuurlijke glans blijft behouden, dan kunt u het veilig gebruiken.

Niet aanbrengen op voedsel of keukengerei. Las 3 Brujas Baño Desinfectante Antical reiniger mag niet worden aangebracht op oppervlakken waar voedsel wordt gehanteerd, bereid, geserveerd of geconsumeerd. Bewaar het product in de originele verpakking en gebruik het niet opnieuw.

Las 3 Brujas Baño Desinfectante Antical reiniger mag niet worden gemengd met een ander chemisch product. Onverenigbaar met organisch materiaal, anionische detergenten, ammoniakderivaten en hypochlorieten. Onverenigbaar met chroom, lood, aluminium, tin, zink en vergelijkbare legeringen (brons, messing, enz.) Er moet een voorbehandelingstest worden uitgevoerd om de compatibiliteit van het product met de materialen te verifiëren.

Voorzorgsmaatregelen ten aanzien van Las 3 Brujas Baño Desinfectante Antical reiniger uit Spanje: Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten bereik van kinderen bewaren. Op een veilge en afgesloten plaats bewaren. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken tijdens gebruik. Draag beschermende handschoenen / kleding / bril / masker. Grondig handen wassen na gebruik. Op een goed geventileerde plaats bewaren en/of gebruiken. Bij contact met de ogen, gedurende tenminste 15 minuten met veel water spoelen. Vergeet niet om contactlenzen te verwijderen. Bij aanraking met de huid met overvloedig water en zeep wassen zonder te versterken. Niet inslikken. In geval van inslikken onmiddelijk medische hulp inschakelen.