Denenes Naturals Crema Facial 50ml Gezichtscrème met FPS20

Denenes
8411135373532
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving

De huid van pasgeborenen is 30% dunner dan die van een volwassene, erg gevoelig en snel geïrriteerd, daarom is speciale zorg nodig voor deze huid.

Denenes Naturals Crema Facial gezichtscrème (vanaf 0 maanden) is een hydraterende, verzorgende en beschermende gezichtsverzorgingscrème met een medium beschermingsfactor SPF 20.

De samenstelling bestaat uit 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong*, waaronder biologische calendula en zoeten amandelen.

Denenes Naturals Crema Facial gezichtscrème met FPS20 bestrijdt het effect van UVA / UVB dankzij een 100% mineraal zonnefilter. De exclusieve ingredienten zorgen daarbij tevens voor hydratatie en bescherming van de huid,

Hypoallergeen en prikt niet in de ogen. Alcohol- en ftalaatvrij. Geschikt voor een gevoelige en/of atopische huid. Getest onder pediatrische en dermatologische controle.

Hoe te gebruiken: Uitsmeren op een schone en droge huid van het gezicht, licht inmasseren tot het volledig is opgenomen. Het wordt aanbevolen om het product een half uur voordat u naar buiten gaat aan te brengen en indien nodig opnieuw aan te brengen.

Belangrijk: Buiten het bereik van kinderen bewaren. Contact met de ogen vermijden. In geval van contact met de ogen onmiddelijk uitspoelen met een ruime hoeveelheid water. Niet inslikken.

(* volgens ISO-16128-norm).