Licor de Polo 2 en 1 Blanqueador Avanzado 75ml

Licor del Polo
8410020053733
Stralend wit
Bestel
  • Beschrijving

Een 2-in-1 geavanceerde whitening tandpasta. Werkzaam zonder het glazuur te beschadigen met een resultaat na 10 dagen bij regelmatig gebruik.

De klassieke Licor de Polo 2 en 1 Blanqueador Avanzado tandpasta is samengesteld om u zichtbaar wittere tanden te geven in 10 dagen.

De geavanceerd formule bevat whitening-deeltjes die na elke poetsbeurt werken en bevat tegelijkertijd een revolutionaire whitening-technologie die wordt geactiveerd in contact met zonlicht.

Uw tanden zien er witter uit na contact met licht, dus hoe meer u lacht, des te witter en helderder zal uw glimlach eruit zal zien.

Uiteraard draagt Licor de Polo 2 en 1 Blanqueador Avanzado tandpasta bij om gezond tandvlees, een goede mondhygiĆ«ne en een frisse adem te behouden.

Hoe te gebruiken: Poets uw tanden minstens twee keer per dag gedurende 2 minuten, flos en bezoek uw tandarts regelmatig. Kinderen van 6 jaar en jonger: gebruik een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt onder toezicht van een volwassene om het risico van inslikken te minimaliseren. Raadpleeg uw tandarts of huisarts als u via andere bronnen aanvullende fluoride krijgt.