Tabaibaloe Face & Body Aloe Cream 300ml

Tabaibaloe
8414704080206
Bestel
  • Beschrijving

Tabaibaloe Face & Body Aloe Cream bodycrème voor lichaam en gezicht is gemaakt met 100% Canarische Aloë Vera.

De speciale formule is speciaal ontwikkeld om de huid te hydrateren.

Kenmerken Tabaibaloe Face & Body Aloe Cream uit Spanje:

  • Bij dagelijks gebruik zorgt de crème voor een zachte, gehydrateerde huid.
  • Voorkomt uitdroging van de huid.
  • Snelle absorptie.
  • Bevat uitsluitend Aloë Vera afkomstig van de Canarische Eilanden.

Dankzij het gehalte aan Aloë Vera, hydrateert en kalmeert Tabaibaloe Face & Body Aloe Cream bodycrème de huid en voorkomt het uitdroging. Het resultaat: Een gladde en verzorgde huid.

Hoe te gebruiken: Het dagelijks gebruik wordt aanbevolen. Breng aan op het lichaam met een zachte massage tot volledig is opgenomen. Vermijd contact met de ogen. In geval van contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met water. Niet inslikken. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Tabaibaloe Face & Body Aloe Cream voor een stralende huid.

Aloë vera staat bekend om zijn goede eigenschappen en wordt al eeuwenlang gebruikt voor huidverzorging. Deze bodycrème verrijkt met Aloë Vera uit de Canarische Eilanden biedt talloze voordelen voor de huid, waardoor het niet alleen een populaire keuze is, maar ook een effectieve keuze voor de dagelijkse schoonheidsroutine.

Het grote voordeel van Aloë Vera is het vermogen om de huid diep te hydrateren. Deze bodycrème wordt snel geabsorbeerd door de huid, waardoor deze wordt gehydrateerd en uitdroging wordt voorkomen. Het regelmatige gebruik van deze Spaanse bodycrème met Aloe Vera zorgt voor een zachte, soepele en verzorgde huid.

Kalmeert de huid, dat voel je meteen.

Aloë vera staat bekend om zijn kalmerende effecten op de huid. Het is ideaal voor mensen met een gevoelige huid of voor degenen die regelmatig worden blootgesteld aan de zon. De natuurlijke anti-inflammatoire eigenschappen helpen om irritatie te verminderen en roodheid op de huid te kalmeren. Maar ook kan Aloë Vera helpen bij het verlichten van zonnebrand en andere huidirritaties.

Tabaibaloe Face & Body Aloe Body Cream bevat Aloë Vera van de Canarische Eilanden en biedt daarmee specifieke voordelen vanwege het unieke klimaat en de bodemgesteldheid voor de groei van deze plant. Met iedere druppel wordt de huid verzorgt, dat voel je meteen!

Gerelateerde Producten