Gallina Blanca Caldo para Paella de Marisco Fácil 1 liter met GRATIS 300 gram La Fallera rijst

Gallina Blanca
8410300348955
MET GRATIS 300 GRAM RIJST
  • Beschrijving

100% Spaans en zeer eenvoudig te gebruiken, voor een geweldige smaak van de paella.

Bevat geen conserveringsmiddelen.

Met deze kant en klare Gallina Blanca Caldo para Paella de Marisco Fácil maak je zelf eenvoudig een heerlijke Spaanse paella.

Voor 4 personen is ongeveer 400 gram rijst nodig en 1 liter Gallina Blanca Caldo para Paella de Marisco Fácil.

Enkele ingrediënten zoals zoals vis, vlees of kip doe je in de paella pan met een beetje olijfolie. Vervolgens voeg je de rijst toe. Laat dit koken op een hoog vuur gedurende 10 minuten en vervolgens 10 minuten op een laag vuur. En..... klaar!

Ingrediënten: 95% vis- en zeevruchtenbouillon (water, tomaat, 12,8%, witte garnaal 0,3%, kabeljauw 0,1%, zout, natuurlijke aroma's - deze bevatten vis, schaaldieren en selderij, natuurlijk aroma van zeevruchten, - bevat vis en schaaldieren en kruiden.) Sofrito 5% (ui 69%, knoflook 19,5%, olijfolie). Kan sporen van ei, melk en weekdieren bevatten.

Voedingsinformatie per 100 ml.

Energiewaarde 63kJ / 15 kcal.
Vet 1 g waarvan verzadigd 0,1 g.
Koolhydraten 1 g. waarvan suikers 1 g.
Vezels 0,1 g.
Eiwitten 1 g.
Zout 0,85 g.

Bewaar op kamertemperatuur op een koele, droge plaats. Bewaren van het product na openen: In de koelkast (+4°C) maximaal 4 dagen en in de vriezer (-18° C) in een geschikte verpakking maximaal 1 maand.

Suggestie voor de bereiding stap voor stap:

Tip: Voor de beste smaak gebruik je natuurlijk Spaanse rijst. Bak de garnalen en zet deze apart. Voeg de knoflook en ui toe en bak de vis. Voeg de tomaat toe en laat alles samen koken. Voeg de rijst toe en meng alles zachtjes door elkaar. Voeg Gallina Blanca Caldo para Paella de Marisco Fácil toe en als het kookt, voeg je de garnalen toe die je eerder apart had gezet. Laat alles 10 minuten koken op hoog vuur en nog eens 10 op lager vuur.

Algemene informatie: Gallina Blanca Caldo para paella is een bouillon die speciaal is samengesteld om te gebruiken bij het bereiden van paella en is gemakkelijk te gebruiken. Deze bouillon is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bevat natuurlijke smaakversterkers zoals ui, tomaat, paprika en saffraan, waardoor de smaak van een paella wordt verbeterd.   

Gerelateerde Producten