• Beschrijving

Wist u dat.... Indien de olie geëxtraheerd wordt op een temperatuur onder 27º C, dan wordt er gesproken van olie uit koude extractie. Deze wijze van verwerken zorgt voor een maximale kwaliteit vanuit het gastronomisch en zintuiglijk oogpunt én garandeert het behoud van eigenschappen en gunstige effecten voor de gezondheid. Deze varianten worden allemaal verkregen door koude extractie.

Deze speciale verpakking bevat 3 blikken van 250ml. Inhoud:

  • La Boella Aceite de Oliva Virgen Extra Arbequina Olijfolie 250ml.
  • La Boella Aceite de Oliva Virgen Extra Arbosana Olijfolie 250ml.
  • La Boella Aceite de Oliva Virgin Extra Koroneiki Olijfolie 250ml.

De oogst van de olijven voor La Boella Aceite de Oliva Virgen Extra Arbequina vindt plaats van half oktober tot half november.

La Boella Aceite de Oliva Virgen Extra Arbequina is een exclusieve olijfolie met een zeer lage zuurgraad.

Kortom, een uitgebalanceerde, harmonieuze, aromatische olijfolie met een uitgesproken zoetigheid. Vervaardigd van 100% Arbequina olijven.

La Boella Aceite de Oliva Virgen Extra Arbosana olijfolie heeft een volle en exclusieve smaak, uniek in de wereld en een begrip tot ver buiten Spanje.

Een olijfolie met een volle smaak welke kenmerkend is voor de variëteit. De fruitigheid van de groene olijf is herkenbaar in de exclusieve smaak. Ontdek de fantastische aroma's en hints van fruit.

Een frisse olijfolie met een uitgebalanceerde bitterheid, kruidigheid en zoetheid zoals u mag verwachten van deze groene olijf.

Kenmerken van La Boella Aceite de Oliva Virgen Extra Arbosana olijfolie uit Spanje:

  • Vervaardigd van de Arbosana olijf.
  • Een uitgebalanceerde smaak.
  • Oogst: Eind december wanneer de olijf groen is.

La Boella Aceite de Oliva Virgin Extra Koroneiki is een uitgebalanceerde olijfolie met een hoge mate van fruitigheid. Met tonen van groene amandelen en een zachte bitterheid en kruidigheid.

Vervaardigd van 100% Koroneiki olijf. Ontdek de voortreffelijke smaak van deze 100% Spaanse olijfolie.

Gerelateerde Producten