Bosque Verde Ambientador Ropa Limpia 300ml Luchtverfrisser

Bosque Verde
8480000725370
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Verdrijft snel en efficiƫnt vervelende geuren in huis.

  • Exclusieve & zachte Spaanse geur.
  • Voordelig.
  • Eenvoudig te gebruiken.

Laat een zachte en vooral zeer aangename geur achter. Een uniek product uit Spanje en vanzelfsprekend te vinden bij Supermercat.

Met de frisse en verrassende geur van schone kleding.

 

Ervaar de frisse en vooral echte Spaanse geur van deze Bosque Verde Ambientador Ropa Limpia luchtverfrisser uit SpanjeBelangrijke informatie:

In het midden van de kamer gebruiken. Richt de spray omhoog en druk vervolgens 3 tot 4 keer kort de knop in. Doorgaans is 3 to 4 keer verstuiven voldoende.

Niet spuiten op kleding, oppervlakken en voedingsmiddelen

Gebruik Bosque Verde Ambientador Ropa Limpia luchtverfrisser alleen voor het beoogde gebruik in overeenstemming met de instructies voor het gebruik.

Niet spuiten op oppervlakken, textiel of (nabij) voedsel. Indien u heeft gespoten op oppervlakken, dan per direct schoonmaken met zeep i.c.m. een zachte doek om (verdere) beschadiging van het oppervlak te voorkomen. Deze spray staat onder druk en kan barsten indien deze wordt verhit. Schadelijk voor waterorganismen met langdurige gevolgen. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet spuiten in en/of richting een open vlam of ontstekingsbron. Niet doorboren of verbranden, zelfs niet na gebruik. Beschermen tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen boven de 50 graden. Bewaar op een droge plaats uit de buurt van chemicaliƫn. In geval van een ongeval direct medisch advies inwinnen.

Wilt u meer informatie over deze Bosque Verde Ambientador Ropa Limpia luchtverfrisser of andere producten, neem dan gerust contact op.