4711 Deodorant Spray

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Deze speciale 4711 Deodorant Spray biedt een langdurige frisheid en beschermt op een betrouwbare wijze tegen eventuele lichaamsgeur.

Deze beroemde geur heeft al meer dan 200 jaar een geweldig effect.

Langdurige frisheid en bescherming met 4711 Deodorant Spray

 

De geur van 4711 deodorant spray wordt samengesteld met een speciale selectie van de beste ingrediënten en etherische oliën. De unieke ingrediënten worden met zorg op elkaar afgestemd en geven de bekende verfrissende werking en het enerverende effect. De speciale samenstelling wordt dan ook ook uiterst geheim gehouden.

De ingrediënten in de geur van 4711 deodorant spray zoals bergamot, citroen en sinaasappel dragen bij aan typerende en vooral enerverende werking.

De samenstelling met lavendel en rozemarijn hebben een kalmerend en ontspannend effect en dragen bij aan versterking van de zintuigen.

Geniet van de uitstekende bescherming en enerverende geur van 4711 deodorant spray voor een aantrekkelijke prijs bij Supermercat Spaanse producten, bovendien leveren wij 4711 deodorant spray en de andere producten van dit merk direct uit voorraad en zijn levertijden erg kort. Natuurlijk kunt u altijd de andere producten van dit bekend merk in ons assortiment vinden en anders bestellen wij dit gewoon speciaal.Het speciale ingrediënt Neroli wordt gewonnen uit de bloesem van de pomerans en draagt bij aan het kalmerende effect en geeft een positief gevoel.

Uiteraard wordt 4711 deodorant spray gewoon uit voorraad geleverd en kunt u profiteren van extra voordeel.

Mocht u vragen hebben over onze Spaanse producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Tevens vindt u ook de beroemde Eau de Cologne van dit bekende merk in ons assortiment.