4711 Eau de Cologne Zeep 100 gram

  • Beschrijving
  • Meer informatie

De royale 4711 Eau de Cologne zeep geeft u lang plezier van de heerlijke romige en verzorgende werking.

Met deze bekende en klassieke zeep geniet u op elk gewenst moment van de uiterst bekende, enerverende en verzorgende werking.

4711 Eau de Cologne Zeep met de klassieke geur

 

Een zeer verfrissende 4711 Eau de Cologne zeep met de bekende en wereldberoemde geur. Voor een optimale verzorging en een verfrissende werking tegelijkertijd.

Deze beroemde geur heeft al meer dan 200 jaar een geweldig effect. De speciale samenstelling van 4711 Eau de Cologne zeep wordt dan ook ook uiterst geheim gehouden.

De geur van 4711 Eau de Cologne zeep wordt samengesteld met een speciale selectie van de beste ingrediënten en etherische oliën. De unieke ingrediënten worden met zorg op elkaar afgestemd en geven de bekende verfrissende werking en het enerverende effect.

De ingrediënten in 4711 Eau de Cologne zeep zoals bergamot, citroen en sinaasappel dragen bij aan typerende en vooral enerverende werking. De samenstelling met lavendel en rozemarijn heeft een kalmerend en ontspannend effect en draagt bij aan een versterking van de zintuigen.

Het speciale ingredient Neroli wordt gewonnen uit de bloesem van de pomerans en draagt bij aan het kalmerende effect en geeft een positief gevoel.

Uiteraard wordt van 4711 Eau de Cologne zeep gewoon uit voorraad geleverd en kunt u profiteren van extra voordeel. Mocht u vragen hebben over onze Spaanse producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!