4711 Eau de Cologne Spray 90ml

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Met deze bekende en klassieke geur geniet u op elk gewenst moment van de uiterst bekende enerverende werking.

Deze handzame fles van 90ml is vervaardigd van glas en wordt geleverd in de typerende verpakking.

De speciale verstuiver zorgt voor eenvoudig en economisch gebruik van deze beroemde geur.

Geniet voordelig van 4711 Eau de cologne spray.


Deze beroemde geur heeft al meer dan 200 jaar een geweldig effect en is dan ook zeer bekend. De speciale samenstelling van 4711 Eau de cologne wordt dan ook uiterst geheim gehouden.

Het uiterlijk van de fles is zeer kenmerkend en zal u zeker aanspreken. De handige verstuiver zorgt voor simpel gebruik.

De geur van 4711 Eau de Cologne Spray 90ml wordt samengesteld met een zorgvuldige selectie van de beste ingrediënten en etherische oliën. Deze unieke ingrediënten worden met zorg op elkaar afgestemd en geven de bekende verfrissende werking en het enerverende effect.

De handige en vooral voordelige 4711 Eau de Cologne Spray 90ml is verkrijgbaar bij Supermercat Spaanse producten voor een vriendelijke prijs en natuurlijk wordt ook 4711 Eau de Cologne Spray 90ml uit voorraad geleverd en kunt u rekenen op een snelle levering van uw bestellingDe ingrediënten bergamot, citroen en sinaasappel dragen bij aan typerende en vooral enerverende werking.

De samenstelling met lavendel en rozemarijn draagt bij aan een kalmerend en ontspannend effect en versterkt van de zintuigen. Het speciale ingrediënt Neroli wordt gewonnen uit de bloesem van de pomerans en draagt bij aan het kalmerende effect en geeft een positief gevoel.

Uiteraard wordt van 4711 Eau de Cologne Spray 90ml gewoon uit voorraad geleverd en kunt u profiteren van extra voordeel.

Mocht u vragen hebben over onze Spaanse producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!