4711 Eau de Cologne 150ml

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Inmiddels is de bekende 4711 Eau de cologne leverbaar in meerdere maten.

Met deze bekende en vooral klassieke geur geniet u op elk gewenst moment van de uiterst bekende enerverende werking.

Deze beroemde geur heeft al meer dan 200 jaar een geweldig effect en de speciale samenstelling wordt dan ook ook uiterst geheim gehouden.

De klassieke geur van 4711 Eau de Cologne

 

Deze ruime fles van 150ml is vervaardigd van glas en wordt geleverd in de typerende verpakking. Het uiterlijk van de fles is zeer kenmerkend en zal u zeker aanspreken.

De geur van 4711 Eau de Cologne wordt samengesteld met een speciale selectie van de beste ingrediënten en etherische oliën. De unieke ingrediënten worden met zorg op elkaar afgestemd en geven de bekende verfrissende werking en het enerverende effect.

Uiteraard kunt u ook de bekende en vooral geliefde 4711 Eau de Cologne bestellen met korting bij Supermercat Spaanse producten en dat ook voor een zeer vriendelijke prijs, uiteraard vindt u niet alleen 4711 Eau de Cologne in ons assortiment maar ook vele andere producten van dit beroemde merk.De ingrediënten bergamot, citroen en sinaasappel dragen bij aan de typerende en vooral enerverende werking. De samenstelling met lavendel en rozemarijn heeft een kalmerend en ontspannend effect en dragen bij aan versterking van de zintuigen.

Het speciale ingrediënt Neroli wordt gewonnen uit de bloesem van de pomerans en draagt bij aan het kalmerende effect en geeft een positief gevoel.

Uiteraard wordt van 4711 Eau de Cologne 150ml gewoon uit voorraad geleverd en kunt u profiteren van extra voordeel. Mocht u vragen hebben over onze Spaanse producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!