4711 Eau de Cologne Original doekjes / tissues 10 stuks

  • Beschrijving
  • Meer informatie

De speciale ingrediënten en samenstelling zorgen voor de uitermate verfrissende werking van 4711 Eau de Cologne Original doekjes / tissues, waardoor u de dagelijkse stress en vermoeidheid eenvoudig van zich af laat glijden.

Handig om mee te nemen dankzij het compacte formaat.

Ontspannend en verfrissend, 4711 Eau de Cologne Original doekjes / tissues

 

4711 Eau de Cologne Original doekjes / tissues worden geleverd in een verpakking van 10 stuks en zijn bij uitstek te gebruiken voor een snelle verfrissing. Bovendien zijn deze 4711 Eau de cologne tissues / doekjes eenvoudig mee te nemen dankzij het handige formaat.

Inmiddels is deze geur bekend over de gehele wereld. Het aangename effect en verfrissende werking zijn niet onopgemerkt gebleven.

De handige en zeer verfrissende 4711 Eau de Cologne Original doekjes zijn extra voordelig te bestellen bij Supermercat Spaanse producten en natuurlijk worden ook 4711 Eau de Cologne Original doekjes snel geleverd uit voorraad.4711 Eau de Cologne Original tissues / doekjes worden samengesteld met hoogwaardige ingrediënten en etherische oliën. De geur en de werking zijn inmiddels wereldberoemd en niet te evenaren. De exacte samenstelling van de ingrediënten is dan ook een groot geheim.

De speciale ingrediënten zijn uiterst zorgvuldig op elkaar afgestemd. De speciale ingrediënten waaronder bergamot, citroen en sinaasappel dragen bij aan de typerende en vooral enerverende werking.  De ingrediënten lavendel en rozemarijn hebben een kalmerende en ontspannende werking. Het speciale ingrediënt Neroli wordt gewonnen uit de bloesem van de pomerans heeft een kalmerende werking en draagt bij aan een positieve stemming.

4711 Eau de Cologne Original doekjes / tissues worden uiteraard gewoon uit voorraad geleverd bij Supermercat Spaanse producten en dat vanzelfsprekend voor een vriendelijke prijs.