Ecran Lemonoil Leche Protectora Factor 30 zonnebrandcrème 200ml (verstuiver)

Ecran Sunnique
Factor 30
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Met wortel-extract en vitamine C voor een goede bescherming en een natuurlijke tint van de huid. De speciale "Cellular Protect Complex" formule zorgt voor hydratatie van de huid en voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid.

  • Bescherming met factor 30.
  • Bevat wortel-extract en vitamine C.
  • Wordt snel geabsorbeerd.
  • De lichte textuur is niet vettig.

Wordt snel opgenomen en is niet vettig.

Dermatologisch getest en water resistent. Wordt geleverd in een flacon van 200ml met verstuiver.

Ecran Lemonoil Leche Protectora Factor 30 zonnebrandcrème uit Spanje

 

Geeft een langdurige bruine tint aan de huid en draagt bij aan een zachte huid. De speciale formule met "Cellular Protect Complex" beschermt tegen zonnebrand en voorkomt tegelijkertijd vroegtijdige veroudering van de huid.

Ecran Lemonoil Leche Protectora Factor 30 zonnebrandcrème is eenvoudig aan brengen en laat geen vettige resten achter op de huid. Kortom, voor een optimale en gemakkelijke bescherming tijdens zonnige dagen.

De samenstelling met wortel-extract en vitamine C zorgt voor een maximaal effect. Uiteraard heeft Ecran Lemonoil Leche Protectora Factor 30 zonnebrandcrème de kenmerkende zachte Spaanse geur.

Belangrijk:

Breng Ecran Lemonoil Leche Protectora Factor 30 zonnebrandcrème aan alvorens de huid bloot te stellen aan de zon en herhaal dit regelmatig. In geval van contact met de ogen, direct uitspoelen met een ruime hoeveelheid water.