Instituto Espanol Leche Hidratante Avena 500ml bodylotion

Instituto Espanol
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Een speciale bodylotion met het unieke en uitstekende ingrediënt haver.

Voor een goede hydratatie en voeding van de huid.

Instituto Espanol Leche Hidratante Avena bodylotion beschermt de huid door uitdroging te voorkomen.

Geschikt voor de rijpere, gevoelige of droge huid.

Hydrateert, voedt en herstelt de elasticiteit van de huid. Wordt snel opgenomen en is niet vettig.

  • Samengesteld met het ingrediënt haver.
  • Voor een goede hydratatie en voeding van de huid.
  • Wordt snel opgenomen dankzij de speciale textuur.
  • 100% Spaans en voordelig.

Kortom, deze bodylotion uit Spanje draagt bij aan een goede verzorging van de huid.

Instituto Espanol Leche Hidratante Avena bodylotion uit Spanje

 

De formule is samengesteld met haver voor een optimale verzorging van de huidDe vele producten van Instituto Espanol staan bekend om de goede verzorgende werking en de unieke formules. Deze bekende en vooral geliefde Spaanse producten vindt u natuurlijk in het assortiment van Supermercat voor een aantrekkelijke prijs.

Instituto Espanol Leche Hidratante Avena bodylotion draagt bij aan een goede verzorging van de huid en is geschikt voor vele huidtypes zoals een gevoelige of droge huid.

Dankzij de goede samenstelling wordt Instituto Espanol Leche Hidratante Avena bodylotion snel opgenomen. De handige flacon is vanzelfsprekend uit voorraad leverbaar.

U zult Instituto Espanol Leche Hidratante Avena bodylotion niet snel vinden buiten Spanje, maar natuurlijk wel bij Supermercat Spaanse Producten.

Ook vindt u de speciale bodycrème en een bad & douchegel met het extract van haver van dit Spaanse merk in ons assortiment

Instituto Espanol is een merk met meer dan 100 jaar ervaring. Innovatie en evolutie zijn kenmerkend voor dit speciale Spaanse merk.

Verzorgingsproducten zoals Instituto Espanol Leche Hidratante Avena bodylotion worden door dit echte Spaanse merk vervaardigd met respect voor het milieu. Een duidelijk voorbeeld hiervan is dat Instituto Espanol geen spuitbussen produceert. Bovendien wordt er geen gebruik gemaakt van dierproeven.

Gerelateerde Producten