Deliplus Crema Reparadora de Grietas con Urea para Pies 125ml (voetcrème)

Deliplus
8480000759788
VERNIEUWD
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

NIEUWE VERPAKKING

Reparerende crème van Deliplus voor de voeten en zeer effectief tegen kloven.

Een heerlijke rijke voetcrème met ureum en zacht geparfumeerd op z’n Spaans.

  • Reparerende voetcrème.
  • Werkzaam tegen kloven.
  • Met ureum en een zachte Spaanse geur.

Deliplus Crema Reparadora de Grietas con Urea para Pies is dagelijks gebruiken en wordt als zeer effectief & aangenaam ervaren. NIET geschikt voor grote en/of bloedende kloven. Deze crème is klinisch en dermatologisch getest.

Deze voetcrème uit Spanje is samengesteld met ureum en zeer effectief

 

De Spaanse producten van het merk Deliplus zoals deze heerlijke voetcrème zijn erg populair in Spanje en dat is ook niet zo vreemd. Deze uitstekende créme voor de voeten heeft een zeer goede werking en is erg vriendelijk qua prijs.

Deliplus Crema Reparadora Grietas con Urea is verkrijgbaar bij Supermercat, de echte Spaanse winkel met alle Deliplus producten uit SpanjeHeeft u droge hielen, een droge huid of last van kloven, dan is Deliplus Crema Reparadora de Grietas con Urea een goede voetcrème.

Deze verzorgende en vooral uiterst effectieve Deliplus voetcrème met ureum wordt aanbevolen voor zeer droge voeten, bij droge hielen en kloven.

Deliplus Crema Pies Reparadora de Grietas con Urea is diep hydraterend, herstellend en verzachtend voor de huid van de voeten. Ook helpt deze voetcrème bij het herstellen van de natuurlijke elasticiteit van de huid.

Gebruiksaanwijzing: Breng een dun laagje dag aan op een schone en droge huid 's morgens en' s avonds met een zachte massage, in het bijzonder op de hielen, totdat de crème is opgenomen.

Niet gebruiken bij open/bloedende kloven.

Gerelateerde Producten