Deliplus Crema Reparadora Grietas con Urea 125ml

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

  • Reparerende crème
  • Werkzaam tegen kloven
  • Met ureum en zacht geparfumeerd op z’n Spaans

Reparerende crème van Deliplus voor de voeten. Werkzaam tegen kloven. Een heerlijke rijke crème met ureum en zacht geparfumeerd op z’n Spaans. U kunt deze Deliplus Crema Pies Reparadora Grietas con Urea dagelijks gebruiken. NIET geschikt voor grote en/of bloedende kloven. Deze crème is klinisch en dermatologisch getest.

Deliplus Crema Reparadora Grietas con Urea 125ml

 

De Spaanse producten van Deliplus zoals deze heerlijke crème zijn erg populair in Spanje en dat is ook niet zo vreemd. Deze uitstekende créme voor de voeten heeft een zeer goede werking en is erg vriendelijk qua prijs.

Deliplus Crema Reparadora Grietas con Urea 125ml is verkrijgbaar bij Supermercat, de echte Spaanse winkel met alle Deliplus produkten uit SpanjeHeeft u droge hielen, een droge huid of last van kloven, dan is Deliplus Crema Reparadora Grietas con Urea een goede voetcrème.

Deze heerlijke voetcrème van Deliplus met ureum wordt aanbevolen voor zeer droge voeten, bij droge hielen en kloven. Diep hydraterend, herstellend en verzachtend voor de huid van de voeten. Ook helpt deze crème bij het herstellen van de natuurlijke elasticiteit van de huid.

Gebruiksaanwijzing: Breng een dun laagje dag Deliplus Crema Pies Reparadora Grietas con Urea aan op een schone en droge huid 's morgens en' s avonds met een zachte massage, in het bijzonder op de hielen, totdat de crème is opgenomen.

Niet gebruiken bij open/bloedende kloven.

Gerelateerde Producten