Salsa Espinaler Vilassar de Mar 92ml

Vilassar de Mar
  • Beschrijving

Een ideale smaakmaker voor allerlei soorten vis en zelfs aardappels. Deze heerlijke en echte Catalaanse saus wordt veelal gebruikt bij mosselen en kokkels. Het unieke recept zorgt voor een authentieke smaak!

De enige échte Salsa Espinaler Vilassar de Mar vindt u vanzelfsprekend bij dé Spaanse winkel Supermercat.

Serveertip: Schudden voor gebruik en bestrooi royaal op aardappels,  kokkels, mosselen of andere zeevruchten. Ingredienten: azijn, rode peper en diverse kruiden

Deze saus wordt geproduceerd door het Spaanse bedrijf Espinaler, dat al meer dan 100 jaar een breed scala aan producten produceert en gebruik maakt hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.

Salsa Espinaler is heel gemakkelijk te gebruiken. Het wordt vaak direct uit de fles over een gerecht gegoten, maar het kan als dipsaus voor rauwe groenten of als dressing voor salades worden gebruikt.

Ook wordt Salsa Espinaler veel gebruikt door het te mengen met tonijn of andere vis, waarmee dan een heerlijke tonijnsalade bijvoorbeeld kan worden gemaakt.

Een smaakvolle en veelzijdige saus die een  perfecte aanvulling is op vele gerechten, gemakkelijk te gebruiken en voegt een heerlijke Catalaanse smaak toe.