Nocilla Chocoleche 190 gram (Chocoleche)

Nocilla
8410014477460
De echte uit Spanje
Bestel
  • Beschrijving

Een heerlijke mix van smaken, dat is Nocilla Chocoleche. Samengesteld met de beste ingrediënten voor een authentieke smaak.

  • Zeer bekend in Spanje.
  • Met de kenmerkende smaak.
  • Nocilla producten zijn bijna niet te vinden buiten Spanje.

Kortom, een heerlijke pasta met melk, cacao en hazelnoten.

Nocilla Chocoleche Duo is een overheerlijke variant van de klassieke Nocilla chocopasta uit Spanje. Deze variant combineert de smaken van chocolade en melk om een ​​romige en zoete smaak te creëren die gegarandeerd een favoriet zal zijn bij zowel kinderen als volwassenen. Net als de klassieke Nocilla bevat Nocilla Chocoleche hoogwaardige ingrediënten zoals cacao, hazelnoten en melk.

Heerlijk op brood, toast of pannenkoeken, maar deze pasta kan ook worden gebruikt als ingrediënt in desserts en andere bakrecepten, daardoor is het een perfecte manier om een ​​extra smaakdimensie toe te voegen aan cakes, brownies, taartjes en koekjes.

Ingrediënten van Nocilla Chocoleche - Duo uit Spanje:  suiker, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, droge melkbestanddelen, magere melkpoeder (5,5%), cacaoboter, ontvette cacaopoeder (4,3%), hazelnoten (3,7%), emulgator (sojalecithine), aroma's. Kan andere noten bevatten.. Nocilla Duo bevat 539Kcal per 100 gram en circa 81Kcal per portie.