Solan de Cabras Agua Mineral 1,5 Liter (water)

Solan de Cabras
Korting
 • Beschrijving
 • Meer informatie

Wist u dat..... Solan de Cabras water wordt gebotteld aan één bron in het Spaanse binnenland en is bekend als het officiële drinkwater van Real Madrid.

Solan de Cabras Agua Mineral Natural is een mineraalwater van hoge en uitzonderlijke kwaliteit.

Kenmerken:

 • Lage concentratie natrium.
 • Zachte smaak.
 • Wordt geleverd in de bekende blauwe fles.
 • Optimale verhouding van calcium en magnesium.
 • De mooie blauwe fles heeft een stijlvolle uitstraling.
 • 100% Spaans.

Er zijn meerdere soorten leverbaar qua formaat en soort fles, waaronder ook glazen flessen.

De vormgeving van de fles is al vele jaren uniek. De mooie blauwe kleur en de schitterende vorm zijn bekend in heel Spanje. Doorgaans niet voor een vriendelijke prijs te vinden buiten Spanje, maar uiteraard wel bij Supermercat Spaanse producten.

Geniet van de zachte smaak van dit unieke Spaanse water!

Aanvullende informatie over Solan de Cabras water uit Spanje:

 • Bewaren op een droge plaats.
 • Bewaren op koele plaats.
 • Bewaren op een schone plaats en vrij van agressieve geuren.

Ontdek de verfrissende wereld van Solan de Cabras water!

Dit Spaanse water staat bekend als een van de meest verfijnde en puurste natuurlijke mineraalwaters ter wereld. Met een oorsprong in het prachtige Sierra Cuenca-gebergte in Spanje, biedt dit premium water niet alleen verfrissing, maar ook een scala aan gezondheidsvoordelen.

Een geliefd product onder liefhebbers van hoogwaardig mineraalwater.

Solan de Cabras ontspringt uit de bronnen van de Sierra Cuenca, een afgelegen en ongerept gebied dat bekend staat om de groene omgeving en schone lucht. Het water doorkruist verschillende lagen van natuurlijke gesteenten, waardoor het wordt gefilterd en verrijkt wordt met essentiële mineralen. Dit natuurlijke zuiveringsproces draagt bij aan de unieke smaak en zuiverheid en daarmee voor puurheid in elke druppel.

Niet alleen de bron, maar ook het zorgvuldige bottelproces is speciaal. Het water wordt opgevangen op het hoogste punt van de Sierra Cuenca, ver weg van verontreinigingen en vervuilende stoffen. Het resultaat is water dat niet alleen verfrissend is, maar ook vrij van onzuiverheden die de smaak en kwaliteit negatief kunnen beïnvloeden.

Voordelen samengevat:

De samenstelling bevat een uitgebalanceerde mix van mineralen zoals calcium, magnesium en bicarbonaten, die bijdragen aan een gezonde levensstijl. De natuurlijke zuivering tijdens het filtratieproces zorgt ervoor dat het water vrij is van schadelijke stoffen, wat gunstig is voor de algehele gezondheid. Daarbij heeft dit water een lichte alkaliniteit, wat kan helpen om de zuurgraad in het lichaam in balans te houden.  Kortom, dit water is niet zomaar een dorstlessende drank; het is een ervaring van puurheid en verfijning.