Chufi Horchata de Chufa 1 Liter

Chufi
  • Beschrijving

De Spaanse Chufi Horchata de Chufa met de kenmerkende en vooral speciale smaak wordt geleverd in een handige en voordelige fles. Gekoeld serveren en genieten maar!

  • De originele Horchata de Chufa met de authentieke smaak.
  • Chufi is het meest bekende merk in Spanje.
  • Direct leverbaar.

Proef het verschil, bestel Chufi Horchata de Chufa uit Spanje bij Supermercat.

Chufi Horchata de Chufa is een heerlijk drankje gemaakt van aardamandelen, water en suiker. Dankzij de echte Spaanse smaak is dit een ideaal product om van te genieten tijdens momenten van plezier en ontspanning met vrienden en familie.

Ontdek de verfrissende en gezonde smaak van deze Spaanse dorstlesser. Een traditionele Spaanse drank met een zoete smaak is een uitstekend alternatief voor traditionele frisdranken, want het bevat geen toegevoegde suikers of kunstmatige ingrediënten.

De ingrediënten, waaronder magnesium, vezels en gezonde vetten zijn rijk aan voedingsstoffen en dragen bij aan een gezonde spijsvertering en helpen het lichaam om te gaan met stress. Daarbij is deze Spaanse drank geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Wist je dat..... Chufi Horchata is een duurzaam product, want het wordt gemaakt met de beste en meest duurzame ingrediënten en verpakkingen, waardoor het een ecologisch verantwoorde keuze is voor iedereen die zich zorgen maakt over de impact van consumptie op het milieu.

Ontdek deze traditionele Spaanse drank en geniet van de natuurlijke smaak uit Spanje.

In Nederland en België doorgaans nergens te vinden, maar vanzelfsprekend wel bij Supermercat Spaanse producten