Spaanse Paellapan Staal Gepolijst 50cm (14 porties) voor koken op gas

Korting
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

  • Alleen te gebruiken in combinatie met gas
  • De échte Spaanse paellapannen van staal
  • Vervaardigd van staal en gepolijst
  • Deze Spaanse paellapan is NIET geschikt om af te wassen in de vaatwasser
  • Voordelig
  • Mooi om te zien en fantastisch om te gebruiken
  • De échte Spaanse paellapan van staal. Deze pan zult u veel tegenkomen in Spanje en hiermee worden zonder twijfel de lekkerste Paella’s gemaakt.

    Deze klassieke en vooral uitstekende Spaanse paellapan is vervaardigd van staal en gepolijst.

    Zonder twijfel een aanrader voor het bereiden van echte Spaanse paella.

    Het is aan te bevelen de paellapan op een droge plek te bewaren en het gebruik van scherpe objecten in de pan te voorkomen.

    Uiteraard is ook de Spaanse paellapan een zeer uniek cadeau!

    Deze Spaanse paellapan is vervaardigd van gepolijst staal en heeft een diameter van 50cm

     

    Voor maximaal gebruiksgemak en een lange levensduur is het belangrijk bij deze gepolijste stalen paellapan de volgende tips op te volgen:

    • Deze Spaanse paellapan dient op een identieke wijze te worden onderhouden als bijvoorbeeld een metalen wok.
    • Deze variant is niet vervaardigd van roestvrijstaal en kan mogelijk oxideren
    • Alvorens de paellapan te gebruiken: Eerst goed afwassen en afspoelen. Daarna vult u paellapan met water en brengt u dit aan de kook. Vervolgens zeer grondig de pan afdrogen en licht invetten met een beetje olijfolie. Deze Spaanse paellapan is NIET geschikt om af te wassen in de vaatwasser.
    • Als u de paellapan gaat gebruiken is het belangrijk om deze goed in te vetten met olijfolie en langzaam te verhitten. Voer altijd de hitte van de vlam geleidelijk op.
    • Na gebruik de paellapan afwassen en wederom goed invetten. Indien u de pan niet voorziet van een laagje olijfolie, dan zal deze enigszins kunnen gaan roesten. Het is dus zeer belangrijk een laagje olijfolie aan te brengen.
    • Mocht er toch enige oxidatie ontstaan, dan kunt u de eventuele oxidatie voorzichtig verwijderen met een schuursponsje. Het is belangrijk om dan vervolgens de paellapan goed te wassen en direct te voorzien van laagje olijfolie