Agua Lavanda Puig Bodymilk 750ml

Agua Lavanda Puig
8411061141625
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

De formule van Agua Lavanda Puig Bodymilk oftewel bodylotion is verrijkt met natuurlijke ingrediënten en extracten van melk.

  • Samengesteld met natuurlijke en verzachtende ingrediënten.
  • Draagt bij aan een goede hydratatie van de huid.
  • Met de kenmerkende Spaanse geur.

Op een natuurlijke wijze geparfumeerd met de échte geur van Agua Lavanda Puig.

Wordt geleverd in een grote flacon met een handige sluitdop voor maximaal gemak.

Snel werkzaam op de droge huid. Geeft zachtheid, soepelheid en elasticiteit zonder dat vettige resten achterblijven. Erg bekend en populair tot ver buiten Spanje.

Het verzorgende effect van Agua Lavanda Puig Bodymilk uit Spanje

 

Zoals u mag verwachten is deze heerlijke Agua Lavanda Puig Bodymilk rijk aan natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Bovendien vertraagt ​​het verlies van vocht en zorgt het gebruik voor een zeer effectieve en snelle rehydratie. De zachte en bekende Spaanse geur is zeer kenmerkend en is bekend over de gehele wereld.

Agua Lavanda Puig Bodymilk heeft een heerlijke en vooral verzorgende werking, uiteraard met de klassieke en vooral zeer geliefde geur uit SpanjeAgua Lavanda Puig Bodymilk wordt geleverd in een ruime flacon van 750ml en is zeer economisch in gebruik. De handige flacon van plastic is voorzien van een handige dop om het doseren eenvoudig te maken.

De producten van dit bekende Spaanse merk zijn natuurlijk verkrijgbaar bij de échte Spaanse winkel Supermercat. Altijd de beste prijzen, kwaliteit en service die u mag verwachten.

Heeft u vragen over de Spaanse producten van dit gerenommeerde merk uit Spanje, neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde Producten