De frisse smaak van Tinto de Verano

Sandevid Tinto de Verano Spanje is nu ook leverbaar in Nederland en Belgie voor een speciale prijs, proef de authentieke smaak uit Spanje en ervaar het verschil, uniek en smaakvol tegelijk. De smaak is zeer bekend in Spanje, maar inmiddels is deze drank ook zeer bekend en geliefd tot ver buiten Spanje
Proef de zomerse drank Tinto de Verano uit Spanje

Deze speciale Sandevid Tinto de Verano is een geliefde zomerdrank in Spanje. De speciale en vooral frisse smaak van deze heerlijke Spaanse drank is inmiddels ook al bekend tot ver buiten Spanje en dat is gezien de fantastische smaak helemaal niet vreemd!

De bekende Sandevid Tinto de Verano wordt vervaardigd van onder andere Trempanillo (rode wijn) en heeft een unieke, fruitige en vooral Spaanse smaak.

In Spanje zult u dit drankje veel tegenkomen op terrassen en restaurants, maar vanzelfsprekend ook op feestjes en tijdens een barbeque. Het is een verfrissende drank met een typerende Spaanse smaak zoals u mag verwachten.

Heerlijk om te drinken met ijs en een ideale drank voor feestjes. Ontdek het zelf en proef de exclusieve smaak, heerlijk fris en vooral échte Spaans.

Sandevid bestaat uit een team van wijnliefhebbers, met meer dan dertig jaar ervaring in het maken van kwaliteitsdrankjes om de beste momenten te begeleiden. Kwaliteit en innovatie staan hoog in het vaandel bij dit merk.

Let op: Wordt geleverd direct vanuit Spanje.