Pescadito Frito al Estilo Andaluz

Pescadito Frito al Estilo Andaluz

Maak eenvoudig zelf Pescadito Frito al Estilo Andaluz

De lekkerste vis met de échte Spaanse smaak maakt u simpel en vooral snel zelf.

Wat heeft u nodig voor deze heerlijke vis?

  • 250gram Pescadito Frito al Estillo Andaluz mix
  • 400gram verse vis
  • 2 citroenen
  • Peterselie
  • Olijfolie

Maak een ruime hoeveelheid olijfolie heet in een diepe pan of friteuse. Giet de Pescadito Frito al Estillo Andaluz mix in een diep bord. Breng naar smaak zout aan op de vis en eventueel een beetje citroensap.

Rol de vis goed door de Pescadito Frito al Estillo Andaluz mix en leg vervolgens de vis op een rekje om de overtollige mix er af te laten lopen. Zodra de olijfolie voldoende is verwarmt, kunt u in kleine hoeveelheden de vis in de olijfolie leggen. Haal de vis uit de pan zodra deze goudbruin is en wacht met nieuwe vis bakken totdat de olijfolie voldoende warm is.

Serveer de gebakken vis op een schotel met absorberend papier. Eventueel kunt u een beetje peterselie of stukjes citroen toevoegen.