Fogo Electric Duerma Sin Mosquitos houdt muggen buitenshuis

Geen mug meer binnen met Fogo Electric Duerma sin Mosquitos uit Spanje

De difusor van Fogo Electric Duerma Sin Mosquitos is klein qua omvang en verbruikt weinig stroomTijdens de lente, zomer en zelfs de herfst kunnen muggen veel overlast geven. Loop niet meer met een pantoffel of krant door het huis op zoek naar die ene vervelende mug, want de uiterst effectieve producten van Fogo Electric Duerma sin Mosquitos helpen u snel en vooral effectief muggen buitenshuis te houden.

De tabletten voor de difusor van Fogo Electric Duerma Sin Mosquitos zijn eenvoudig te plaatsen en bieden langdurige effect als het gaat om buitenshuis houden van muggenEffectief met zelfs de ramen open en het licht aan. Weert muggen gedurende lange tijd, doorgaans zo’n 10 uur. Vrijwel overal te gebruiken. Voorkomt optimaal de aanwezigheid van muggen. Te gebruiken in slaapkamer, woonkamer, studeerkamer etc

De bekende en zeer populaire producten van Fogo Electric Duerma Sin Mosquitos zijn een begrip in SpanjeDe snelle werking wordt zeer gewaardeerd. In slechts 10 minuten werkt het systeem optimaal en blijven de muggen weg. Produceert geen rook en kan tegen warmte. Het elektrische gedeelte is beschermd door een afdekkap om verbranding te voorkomen. Het slanke ontwerp is vrijwel onopvallend en voorkomt beschadiging door stoten of andere externe belasting.

Zeer economisch en gebruikt vrijwel geen stroom. Een zeer bekend product in Spanje en inmiddels ook tot ver daarbuiten zeer populair dankzij de uitstekende werking.

FOGO PRODUCTEN ZIJN MOMENTEEL NIET LEVERBAAR - KLIK HIER VOOR HET ALTERNATIEF