Gallo Pasta uit Spanje

Unieke gerechten maak je met Gallo Pasta

Gallo Pasta in een Spaans merk en uiteraard te vinden in het assortiment bij Supermercat, ook voor glutenvrije pastaDit innovatieve Spaanse merk maakt al decennia vele soorten pasta van een hoge kwaliteit voor een goede prijs, ontdek het zelf! Gallo pasta maakt niet alleen klassieke pasta, inmiddels is er ook een heel assortiment glutenvrije producten, nieuwe varianten volkorenpasta en een nieuw assortiment klassieke pasta's met een zeer korte bereidingstijd. Inmiddels is er ook pasta verrijkt met groenten en vezels en speciale pasta voor salades leverbaar. 

Wist u dat: In 2015 werd de Gallo pasta fabriek in Esparraguera (Barcelona) de enige in het land die uitsluitend glutenvrije pasta produceert.

Gallo werkt aan het aanbieden van producten voor consumenten die op zoek zijn naar een gezonde en evenwichtige voeding. De hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd door het planten van eigen durum-tarwe en een uitgebreide controle van het productieproces.

Alle producten van Gallo voldoen dus aan de hoogste kwaliteitsnormen en garanderen dat alleen het beste van het beste hun tafel zal bereiken.