Ecran Sunnique

Bescherming en verzorging van de huid tegelijk

De beschermende werking van Ecran Sunnique producten uit Spanje is een begrip over de gehele wereld en deze uitstekende producten zijn dan ook onmisbaar tijdens zonnige dagenDe exclusieve samenstelling en de geavanceerde formules met Cellular Protect Complex beschermen tegen zonnebrand en voorkomen voortijdige veroudering van de huid.

Ontdek de vele producten van Ecran Sunnique voor bescherming van de huid op cellulair niveau tegen de zon.

Wist je dat de zon de natuurlijke afweer van de huid verzwakt? De huid heeft een natuurlijke afweer die ons helpt om te gaan met externe agressies zoals vervuiling of zonnestralen ... Maar bij blootstelling aan de zon dringen zonnestralen door en beschadigen de huid, waardoor deze kwetsbaarder wordt. Daarom is het belangrijk om de huid te beschermen en de natuurlijke afweer te versterken.

De geavanceerde Ecran Sunnique producten met de exclusieve Cellular Defense formule zijn daarom onmisbaar tijdens de zomer, omdat ze de natuurlijke afweer van de huid activeren en herstellen. Het resultaat is een beschermde en sterkere huid.

De komst van de zomer biedt ons de mogelijkheid om te genieten van mooi weer. Maar om het gezond te doen, is het belangrijk om een goede zonnebrandcrème te kiezen waarmee we verantwoord van de zon kunnen genieten. De producten van dit Spaanse merk zijn leverbaar in vele varianten, met een bescherming van Factor 6 tot meer dan 50.