Finca La Pontezuela

Finca La Pontezuela en 5 Elementos aceite de oliva zijn een uitstekende Spaanse olijfolie en dat proef je meteen aan de pure smaak
Proef het verschil, proef 5 Elementos & Finca La Pontezuela

Finca La Pontezuela is een familieboerderij gelegen in de regio Montes de Toledo. Meer dan 400 hectare wordt gebruikt voor de teelt van granen en olijven.

La Pontezuela heeft zich toegelegd op de productie en distributie van hoogwaardige olijfolie. De medewerkers staan bekend om hun enthousiasme, inzet en toewijding om producten van de hoogste kwaliteit te maken.

Ten noorden van het ecologische reservaat Parque de CabaƱeros (een natuurreservaat in het hart van Montes de Toledo)  strekt zich de olijfgaard van Finca La Pontezuela.

Ervaar de rijke en pure smaak van deze olijfolie uit SpanjeDe expertise en zorgvuldige aandacht voor de olijfbomen zijn in de loop van de tijd gehandhaafd en vernieuwd door de integratie van de nieuwste technieken om de beste smaak te verschaffen.

Ontdek de verrassende en vooral pure smaak van deze olijfolie uit Spanje. Meervoudig winnaar van meerdere prijzen, dat proef je meteen!